Sangerinde forklarer sig: Derfor optræder jeg i bare fødder - Her & Nu

Sangerinde forklarer sig: Derfor optræder jeg i bare fødder

‘Melodi Grand Prix’-vinderen Emmelie de Forest forklarer nu, hvorfor hun sjældent synger i høje hæle.

Af Kenth G. Madsen - 8. juli 2018 kl. 13:55

Emmelie de Forest er bestemt ikke meget for det, men forleden var den tidligere ‘Melodi Grand Prix’-vinder iført noget så verdensfjernt som stiletter i forbindelse med optagelserne til det nye underholdningsprogram ‘Én sang – 100 stemmer’, der senere på året kan ses på Kanal 5.
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Her er min kæreste
– Jeg øver mig nogle gange i at synge på høje hæle, men det er svært at tage sig sammen, indrømmede 25-årige Emmelie de Forest, der siden barndommen har haft for vane at smide skoene, når hun skulle optræde.
LÆS OGSÅ: Princess Natascha taler ud om stofmisbrug og overdosis
– Det har jeg altid gjort. Jeg kender mange sangere, der heller ikke bryder sig om at synge i høje hæle, fordi det er svært at finde samme støtte som på flade fødder, hvis man er lidt nervøs, forklarede Emmelie de Forest til HER&NU. Privat er hun på femte år kæreste med musikeren, 47-årige Jakob Schack Glæsner, men de bor stadig hver for sig.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver filmstjerne
– Min kæreste er jeg arbejder også sammen, så jeg synes det er rart at kunne trække sig tilbage, sagde Emmelie de Forest.
Se billedet af Emmelie de Forest iført stilletter nedenfor:

Foto: Michael Stub


LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefrue’-babe vil være tættere på sin eks
LÆS OGSÅ: Geggo har været under kniven: Jeg ligner noget, der er løgn