Sandy: 'Paradise' åbner en verden af muligheder

Det er ikke kun tre måneder i Mexico, som man siger ja til, når man er med i ‘Paradise Hotel’. Det er et år, lyder det fra en af dette års vindere.

Af Mikkeline Andersen - 6. oktober 2014 kl. 12:05

Sandy gik hele vejen til finalen i dette års ‘Paradise Hotel’. Men Martin snød hende på målstregen, og derfor måtte hun forlade Mexico uden nogen økonomisk gevinst. Alligevel er hun ikke gået tomhændet hjem.

– Det mest positive er oplevelsen i Mexico og alle de nye mennesker, jeg har mødt. Jeg har fået en lille håndfuld rigtig gode veninder ud af det, som jeg aldrig vil bytte for noget andet, siger Sandy til Realityportalen.dk og tilføjer:

– Et andet aspekt er den selvindsigt, jeg har fået. Jeg føler personligt, at jeg har opnået en dybere forståelse af, hvem jeg er, hvad jeg gerne vil, og hvad jeg ikke vil. At se sig selv på tv, når man agerer med andre mennesker, lærer man utrolig meget af.

LÆS OGSÅ: Sandy Esko ser kritisk på HGS-uddannelsen

Er stadig den samme

Selvom Sandy er blevet et kendt ansigt og oplever, at folk stopper hende på gaden, så mener hun ikke, at hendes liv har forandret sig.

– Jeg er stadigvæk den samme, men med flere mennesker omkring mig. Det er ikke bare de små tre måneder, man er i Mexico, som man tager ud af kalenderen. Det er et helt år. Der er mange ting, der ændrer sig, men jeg synes, at man selv vælger, hvad man vil gøre det til, siger hun.

Mens ‘Paradise Hotel’ rullede over skærmen, brugte Sandy megen tid på sine nye bekendskaber i København, men nu er hun faldet ned igen, fortæller hun.

– Det er en verden af muligheden, der åbner sig op efter programmet, men man vælger selv, hvilke veje man vil gå efterfølgende.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet

Udelukker ikke at lave tv

Som tingene er for tiden, så har Sandy ingen kommende tv-projekter i gang, men man skal aldrig sige aldrig.

– Jeg synes virkelig, det er sjovt at lave tv, og jeg vil have rigtig svært ved at takke nej. Men jeg vil ikke lave hvad som helst. For mig skal oplevelsen og fornøjelsen være det hele værd, siger hun.

Specielt ét program ser hun ingen grund til at stille op til.

– Der er ingen pointe for mig i at være med i ‘Masterchef’. Før de laver en “Masterchef – Let’s try not to burn down the kitchen edition”. Det vigtigste ved at lave tv er, at det er sjovt og udfordrende.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-Pernille er blevet forlovet

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.