Sandy om skænderier: Vidste der ville blive drama

Stemmerne bliver af og til hævet et hak, når Sandy, Henrik og Christian udveksler holdninger. Men det påvirker ikke Sandy.

Af Mikkeline Andersen - 29. april 2014 kl. 8:59

24 timer i døgnet går paradisoerne op og ned af hinanden. Spiser sammen, fester sammen og sover sammen. Og så skændes de med hinanden. Særligt Henrik og Christian vil gerne skændes med Sandy.
– Det er selvfølgelig aldrig sjovt at skændes med nogen, og det er endnu værre at skændes med nogen, som man bor sammen med. Jeg havde ikke regnet med, at opholdet ville være et eventyr, og jeg var forberedt på drama, og det er måske derfor, jeg tager det meget stille og roligt, når de vil skændes, fortæller Sandy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-deltager lykkelig forelsket
Intet let offer
At Sandy lader kommentarerne og diskussionerne prelle af på hende, tror hun ikke, at Christian og Henrik havde regnet med.
– Christian og Henrik vil gerne diskutere med mig, fordi de tror, at jeg er et let offer. De troede måske, at de kan vinde over mig på en eller anden måde. Jeg tror, at det går dem på, at jeg ikke bukker under, siger hun.
I dag snakker Sandy ikke med nogen af de to fyre, selvom det er blevet til lidt fest med Christian i København. Men hun understreger, at der ikke er nogen stridsøkse mellem dem, som hun udtrykker det.
LÆS OGSÅ: Henrik: Derfor elsker jeg at provokere
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.