Sandy Esko springer ud som foredragsholder

For første gang i sit liv skulle paradisoen holde foredrag for en gruppe unge mennesker. Men det gik ikke helt som planlagt.

Af Mikkeline Andersen - 10. februar 2015 kl. 16:20

Det er ikke første gang, at realitystjerner drager ud i landet og fortæller om livet på tv på både godt og ondt. Men for Sandy Esko var det første gang, at hun skulle stå på talerstolen og fortælle om sine oplevelser på Vejgaard Ungdomsklub mandag aften. Det gik ikke helt efter planen, afslører hun på sin blog.
– Åh, what a night. I går (mandag, red.) blev jeg booket til at lave et foredrag omkring reality tv. Og det er altså svært! Det er jo ikke, fordi jeg ikke ved, hvad det handler om, men det er svært at vide, hvilke ting, folk synes, er interessante, skriver hun og fortsætter:
– Og jeg var bare så F**** nervøs! Jeg kan faktisk slet ikke huske, hvad der skete, jeg ved bare, jeg snakkede mega hurtigt, glemte halvdelen og ævlede og ævlede.
Det er mystisk
Der er nok mange, som har stiftet bekendtskab med klappen, der bare går ned, når man skal være frisk, klar, på og up-to-date. Det skete også for paradisoen.
– Det er, som det altid er. Jeg er yderst forberedt, og så går klappen bare ned! BANG! Og så går improviserings- og paniksnakken bare i gang på autopilot. Det er simpelthen så mystisk, hvordan man kan være et voksent menneske og være nervøs for at tale foran en håndfuld unge, som man er seks til syv år ældre end, skriver Sandy.
Sandy har ingen sceneskræk haft, når hun har stillet op for rullende kameraer.
– Det er altså for underligt, at jeg kan stille op i et tv program, blive filmet buttnaked i bad og vælte fuld rundt på landsdækkende tv. Jeg kan sågar stille op i live tv og radio og skælde hele Danmarks forældre ud, men tale foran 20 14 til 15-årige? Dét er intimiderende! Heldigvis var det en god oplevelse, og folk var rigtig søde!
Selvom Sandy selv oplevede det hele en smule hektisk, så håber hun, at de unge publikummer fik noget ud af det, og hvis man skulle have lyst til at opleve en lyshåret pige gå i panik foran et diasshow og et lokale fyldt med mennesker, så skal man bare kontakte Sandy Esko, skriver hun. For helt skræmt af at holde foredrag er hun ikke blevet.
LÆS OGSÅ: Sandy Esko langer ud efter reality-kollegerne
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.