Sandy Esko om de nye paradisoer: Ikke det bedste indtryk

Sidste års vinder er ikke imponeret over det førstehåndsintryk, som hun har fået af de nye ‘Paradise’-deltagere.

Af Mikkeline Andersen - 20. november 2014 kl. 8:40

Et nyt hold paradisoer er i fuld gang med optagelserne til den nye sæson. Men sidste års vinder Sandy Esko har ikke fået det bedste indtryk af de nye deltagere, selvom hun erkender, at hun ikke har fulgt vildt meget med.
– Jeg har kun fanget et par overskrifter, der er poppet op, så jeg har ikke rigtig nogen mening om dem. De overskrifter, der har ramt min Facebook indtil videre, har ikke efterladt det mest positive indtryk, så jeg tror bare, jeg venter med en mening til sæsonen er skudt igang, siger Sandy til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se alle ‘Paradise’-deltagerne
Favoritten er sympatisk

Foto: Kasper Bay-Kastrup

Her er de nye deltagere. Læs mere om dem HER. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)


Sandy har på forhånd ingen favorit blandt deltagerne i startcastet. Der skal hun nemlig kende mere til de nye paradisoer.
– Favoritten er den person, der viser sig at være mest sympatisk og vild med at spille spillet, men uden det stiger personen til hovedet. En person med hjertet i det. Hvem det så er, ved jeg ikke, siger hun.
Udseendesmæssigt ved sidste års vinder, hvem der falder mest i øjnene.
– Udfra billederne er den flotteste fyr Patrick. Hans billede ser sødt ud, og det kan jeg godt lide. Monique er en køn pige. Hun ligner lidt en sød pige, som man kan snakke med.
LÆS OGSÅ: Anna Due til de nye paradisoer: Husk at nyd det hele
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.