Sandy Esko bryder 'Paradise'-stereotypen

Paradisoen skiller sig ud fra mængden med blogindlæg, der bidrager til samfundsdebatten.

Af Mikkeline Andersen - 3. januar 2015 kl. 17:50

Af mange bliver ‘Paradise Hotel’-deltagere dømt til ikke at være blandt landets klogeste. Mere eller mindre uheldige bemærkninger fylder programmet og skaber stereotypen på en paradiso. Sandy Esko blev dømt til at være blondinen med de store bryster, men den seneste tid har hun skilt sig ud fra mængden. På den gode måde.
– Hvor tit sker det, at man får sådan en besked:“Hey, folk snakker om, at du faktisk er ret klog og ændrer på folks syn på blondiner og paradisoer. Stærkt!” Ja, hvor tit sker dét lige?! Hvis det ikke er en joke, men mit skandaløse image har ændret sig, og så til det der? Ja, så er der en sladdertaske derude, der lige får en kæmpe highfive fra mig, skriver Sandy på sin blog.
LÆS OGSÅ: Overvældet Sandy Esko: Debatten er enorm
Der er altid rygter
Rygter, rygter rygter. Sladder og spænding. Altsammen noget som folk kender til. Kendte personer skal stå til måls for lidt mere, fordi deres handlinger bliver diskuteret offentligt.
– Ja, kender I det, når man ud af det blå får en besked på Facebook, gerne af en bekendt, en person man har mødt et par gange, men aldrig rigtig har talt med? Kender I det der med, der florerer rygter om en i de kredse, man kommer i? Ja I gør, skriver hun.
Derfor er hun ekstra glad for, at hendes image har ændret sig.
Det er særligt paradisoens blogindlæg omkring børns brug af sociale meder, der har skabt opmærksomhed i samfundet.
LÆS OGSÅ: SAndy Esko vælter sig i dating-tilbud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.