Sandra i chok over familiemedlem: Fortjener ikke at være i vores liv

Den unge mor troede ikke sine egne ører, da familiemedlemmet åbnede munden. Nu har hun lukket døren bag sig.

Af Lærke Stræde - 3. marts 2021 kl. 19:25

Sandra fra ‘De unge mødre’ har været igennem lidt af hvert med datteren, Merle, som lider af epilepsi. Selvom Sandra holder hovedet højt og får det bedste ud af hverdagen, hvor den 1-årige datters sygdomsforløb fylder meget, kan bægeret nu alligevel flyde over for den unge mor, når hun skal lægge øre til ondskabsfulde kommentarer om sit barn eller evner som mor.

De såkaldte internetkrigerne, som der efterhånden ikke er mange offentlige personer, der undslipper, har selvfølgelig også været Sandras profil forbi, og det har resulteret i, at hun er blevet kritiseret for sin håndtering af datterens sygdom, og hun sågar er blevet underrettet til kommunen. Det viste sig ikke at have noget på sig, og Sandra formåede ikke at lade sig slå ud af kritikken, så længe hun selv ved, at Merle er i de bedste hænder.

LÆS OGSÅ: Født med andet navn: Derfor skiftede jeg til Neva

Men når det kommer til Merles ve og vel, sætter ‘De unge mødre’-stjernen altså hårdere grænser. Og af den grund har hun nu valgt at stoppe kontakten til et familiemedlem, som kastede spydige kommentarer efter den kun etårige datter.

– Min tilknytning til min familie har altid været enormt stor, ligegyldigt hvad jeg har set eller oplevet, som jeg ikke burde. Jeg har altid tilgivet folk, trods det har gjort ondt. Jeg tror ofte på det bedste i folk, ligegyldigt deres holdninger. Men det har jeg lært ikke at gøre længere, skriver hun i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Ondskabsfulde kommentarer

Til Merles 1-års fødselsdag dukkede et familiemedlem op uden gave, hvilket undrede Sandra og hendes mand, Martin. Men det blev første tegn ud af mange på, at pågældende familiemedlem ikke havde den respekt for datteren, hun fortjener.

– Da kommentaren “hun fatter det jo ikke alligevel” ramte mit ansigt, forstod jeg en smule af hvorfor. Jeg stod der og følte ikke, jeg kunne sige noget, fordi jeg var så chokeret. Fødselsdagen sluttede, og først i tiden efter går det rigtigt op for mig, hvad det handlede om. Personen, som jeg siden jeg var tre år har stolet blindt på og elsket meget højt, forsvandt på et sekund, fortæller Sandra.

LÆS OGSÅ: Deltager ønskede anden dommer: Har en speciel kærlighed for Blachman

Kommentaren viste sig at være blot en ud af mange lignende kommentarer.

– “Det er synd, hun er syg. Hun burde være dødfødt”, “Handicappede er en belastning for samfundet” og “Det er synd for forældre, at man ikke kan aflive syg og handicappede børn”. Det er blot nogle af de udtalelser, der er kommet ud af den mund, fortæller Sandra og fortsætter:

– Jeg er ked af det og mest af alt chokeret over den holdning. Tænk, at en person har den holdning og samtidig deler det med sine nærmeste, som står i en svær situation med sit syge barn.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: LEGO-milliardær på tynd is

Bedre tjent uden

‘De unge mødre’-stjernen accepterer, at mennesker er forskellige, men nogle holdninger bør man holde for sig selv, mener hun. Efter at chokket over familiemedlemmets svigt har lagt sig, har hun fundet fred med, at hendes familie er bedre tjent uden den slags negativitet.

– Jeg har det fint, for vedkommende fortjener ikke at være en del af vores liv med vores fantastiske børn, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Joan afslører: Sådan reagerede Michael på, at han skal være far

Se opslaget herunder, hvor Sandra fortæller om bruddet med familiemedlemmet

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ♡Sandra ♡ (@sandras_verden) 

LÆS OGSÅ: Jes Dorph afslører: Jeg fik frække tilbud