Sandra Bullock om adoptivbørnene: Jeg er bange for alt

Sandra Bullock frygter dagligt, at der skal ske hendes børn noget.

Af Amalie Jensen - 13. maj 2022 kl. 19:55

Sandra Bullock, 57, har i mange år været i spotlyset som én af Hollywoods største stjerner. Men privat har stjernen måtte kæmpe længe for en af sine største drømme: at blive mor.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom… 

Først da hun som 47-årig i 2010 adopterede sønnen Louis på tre en halv måned, gik den i opfyldelse. Fem år senere adopterede Bullock treårige Laila, som havde boet hos adskillige plejefamilier.

– Jeg ved ikke, hvorfor adoption var den eneste vej, men jeg er så glad for, at universet fik mig til at vente. Selvom jeg var urolig og ivrig, sagde universet: ”Nej, du kommer ikke til at gøre det på den måde, du tror”. Da jeg så fik Louis i mine arme, vidste jeg det bare. Det her er min vej, fortalte hun i talkshowet ‘Red Table Talk’ tilbage i december.

LÆS OGSÅ: ‘Først til verdens ende’-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

At adoptere Louis var dog en velsignelse for Bullock på flere måder. Ud over at gøre hende til mor, var det faktisk Louis, der overbeviste hende om at adoptere et barn mere i 2015, så han kunne få en lillesøster.

Artiklen fortsætter under billedet…

Sandra Bullock og sønnen Louis, i 2013. (Foto: Getty Images)

Men at adoptere børn bringer også sine udfordringer med sig. Bullock tog undervisning i, hvordan man opdrager børn med traumer, og hun har mange gange oplevet, at hendes datter, Laila, har gemt sig i et skab med alt sit tøj på, klar til at tage af sted, fordi hun var vant til ikke at have et fast hjem.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

– I starten tog jeg det personligt og blev såret. Men så gik det op for mig, at det ikke handler om mig. Kærlighed er ikke nok. Laila ville gemme mad. Det er overlevelse. Hendes frygt vil dukke op resten af hendes liv. Det handler om at holde dem tæt og fortælle dem, at de ikke skal nogen andre steder hen, fortalte Bullock, der tilføjede, at det først var for et par år siden, at Laila lærte at sove alene.

Bullock frygter dagligt, at der skal ske hendes børn noget, hvilket de fleste forældre nok kan relatere til. Men for Bullock er det ikke kun følelser knyttet til hendes rolle som mor, der optager hende.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?

Hun er som bekendt en hvid kvinde, og hendes to børn er sorte, og dét giver anledning til mange flere bekymringer.

– Jeg elsker mine børn højere end livet, og jeg er bange for alt. Der kommer en dag, hvor Louis bliver en ung sort mand, og jeg vil ikke kunne følge ham overalt. Første gang han tog en hætte over hovedet sagde jeg nej. Jeg lader ham se alt i fjernsynet, så han ved, hvordan verden fungerer, og hvor ondskabsfuld, racistisk og uretfærdig den er, fortalte hun.

Sandra Bullock med sin kæreste, Bryan Randall, i New York City i 2018. (Foto: Getty Images)

LÆS OGSÅ: SÅ VILDT BLIVER DET: Her er alle navnene til Grøn Koncert

Læs mere om