Sandheden om realitybruddet: Stofferne kom mellem os - Her & Nu

Sandheden om realitybruddet: Stofferne kom mellem os

Det hele blev for meget for Emma, der valgte at skride fra realitykæresten.

Bikini Island
Af Jonas Sand - 9. december 2016 kl. 13:52

Realityportalen.dk kunne i går afsløre, at ‘Bikini Island’-parret Emma Nielsen og Nicki Svendsen for nylig er gået fra hinanden. Ifølge Nicki var der tale om en fælles beslutning, men noget tyder på, at det ikke var hele sandheden.
Nu løfter Emma sløret nemlig for, hvad der ifølge hende i virkeligheden var årsagen til bruddet mellem parret. Det var nemlig hende, der valgte at gå.
– Jeg gjorde det forbi med ham for lidt over en måned siden, fordi han flere gange rendte rundt og tog stoffer bag min ryg, selv om han vidste, hvor meget jeg var imod det. Og så var jeg bare ikke forelsket i ham mere. Det var nok bare afhængigheden, der holdt mig hos ham, siger Emma til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for realitypar
Altid ulykkelig
Ifølge Emma var det ikke sjældent, at Nicki tog stoffer i smug, og Realityportalen.dk har set flere beskeder, hvor samtalen mellem parret har drejet sig om Nickis brug af stoffer.
– Jeg var altid så ulykkelig, når jeg fandt ud af, at han havde taget stoffer. Han vidste, hvor meget det sårede mig, og han blev selv ked af det … men weekenden efter gjorde han det igen, siger Emma, der flere gange overvejede at forlade ham.
– Jeg kunne nok bare ikke få mig selv til at sige stop, selv om jeg inderst inde godt vidste, at jeg ikke skulle være i det forhold. Jeg vidste, at det ikke skulle være ham og mig for evigt.
LÆS OGSÅ: Grove beskyldninger mod realitystjerne: Du er en svindler!
Frygter for Nicki
For Emma er der ingen tvivl om, at forholdet er endegyldigt slut. Alligevel er hun bekymret for ekskæresten, som hun næsten nåede at tilbringe tre år af sit liv sammen med.
– Jeg skal finde mig en mand og ikke det der barnepjat. Men jeg håber, at han snart vokser op og tænker over, hvad han har gang i – bare for hans egen skyld, siger Emma, der frygter for Nickis fremtid.
– Og nu kommer han bare endnu længere væk ud i stofferne, desværre. Før gjorde han det jo bag min ryg, men nu kan han gøre det, så meget han har lyst til. Jeg ved godt, at det måske er sygt sagt, men jeg håber virkelig, at der en dag sker en ting for ham eller en af hans venner, så de forhåbentligt kan lære af det og kan se, hvor farligt det er.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Nicki, men han er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.
LÆS OGSÅ: Voldsdom koster ‘Bikini Island’-Wetter jobbet
LÆS OGSÅ: ‘Teen Mom’-stjerne: Programmet tvang mig ud i stofmisbrug
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Stoffer fik mig til at droppe paradisoer
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.