Sandheden om nyt ansigt: Alex opereret for formue

Grevinde Alexandra har givet sig selv en flot fødselsdagsgave.

Af Nikolaj Vraa - 4. juli 2021 kl. 15:58

Grevinde Alexandra, der den 30. juni fyldte 57 år, har været på privatklinik og fået det, der kaldes et lille ansigtsløft.

Det gode resultat kunne ses, da prins Felix i onsdags blev student. Her dukkede Alexandra op med udslået hår og briller, men sporene efter operationerne var alligevel tydelige, og adspurgt af Billed-Bladet, bekræftede hendes pr-rådgiver efterfølgende, at grevinden havde været under kniven.

LÆS OGSÅ: Forelsket i en rigmand: Sådan fandt Alex kærligheden

I fredags var grevinden tilbage på Gammel Hellerup Gymnasium for sammen med prins Joachim og prins Nikolai at deltage i prins Felix’ translokation (Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix)

– Grevinde Alexandra vil gerne stå ved, at hun har fået lavet kirurgiske indgreb. Ikke kun fordi det er tydeligt, men også fordi hun synes, at kvinder skal stå ved deres valg og ikke være flove over, de får professionel hjælp. Det er efterhånden en naturlig ting at få gjort, og det er de færreste, der kan sige sig fri for at få noget lavet, siger Helle von Wildenrath Løvgreen.

– Selvom det er en privat sag, synes grevinde Alexandra, man skal være ærlig og åben om for eksempel skønhedsoperationer og gøre det, hvis man selv mener, noget skal forandres, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Mary på børnehospice: Et herligt møde

Der går lidt tid, inden sporene fra operationerne forsvinder. De kan stadig ses ved øjnene og ørerne (Foto: Anthon Unger)

Ifølge von Wildenrath Løvgreen har grevinden for nylig fået en lille ansigtsløftning, hvor underansigt og hals er opereret. Og for blot en uge siden fik hun også opereret øjnene.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvor operationerne har fundet sted. Men ifølge prislisten fra Cerix Klinikken på Strandvejen, der er en af Danmarks mest populære, koster et ansigtsløft fra 25.000 til 53.900 kroner, mens øjenlåg opereres for 10.300 til 23.900 kroner.

LÆS OGSÅ: Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er en fantastisk kvinde

Sådan så grevinde Alexandra ud sidste sommer, da hun fyldte 56 år.(Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix)

Helle von Wildenrath Løvgreen siger, at grevinden er meget glad og nu føler, at hendes ydre igen matcher hendes indre.

– Det er jo en personlig følelse og et helt naturligt ønske, lyder det fra pr-rådgiveren.

LÆS OGSÅ: Remee afslører fortid i fængsel

LÆS OGSÅ: Linse jubler: Endelig sygdomsfri