Sandheden om Mary og Frederiks første møde: Det var planlagt

Marys gode veninde afslører endelig, hvad der skete under kronprinseparrets første møde i Sidney for tyve år siden.

Af Nikolaj Vraa - 22. august 2020 kl. 11:55

I et nyt afsnit af podcasten ‘Pure Grit’ fortæller kronprinsesse Marys gode veninde, Amber Petty, nu den sande historie om Marys første møde med kronprins Frederik under de Olympiske Lege i Sydney i 2000.

Det var nemlig ikke så tilfældigt, som deres første møde på en af byens barer ellers er blevet fremstillet.

– Mange siger, at de helt tilfældigt mødtes på The Slip Inn, men det er bullshit, siger Marys nære veninde og brudepige i podcasten til værten McGrath. Mødet var arrangeret af Marys veninde, Beatrice Tarnawski.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie om at finde kærligheden igen: Hold kæft, hvor har jeg grædt

Troede, det var Spanske kongelige

– Sandheden er, at hun kendte en, der kendte nogle spanske kongelige, forklarer Amber som udgangspunktet for aftenen, hvor Frederik og Mary mødte hinanden.

– Hende, som Mary kendte, sagde, at hun ville sætte en gruppe sammen og invitere nogle flere. Og Mary var en af dem, der blev inviteret. SÅ det var en planlagt middag, men det var på The Slip Inn, fordi de gerne ville have noget helt nede på jorden.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’ afslører endnu en nydanser

Udover den daværende spanske kronprins Felipe deltog også prins Joachim og prinsesse Märtha Louise.

– Det var en mulighed for, at de alle sammen kunne snakke sammen. Og Mary var faktisk den eneste, der ikke kendte alle ved den middag.

LÆS OGSÅ: UPS! ‘Stjerne Boksning’-kamp afsløret før tid

Beatrice Tarnawski har tidligere fortalt, at de troede, de blot skulle mødes med nogle “spanske prinser” og et “spanske OL-deltagere”, så stor var overraskelsen, da det viste sig at være et helt selskab af unge, europæiske kongelige, de skulle i byen med.

– Men det var jo ikke sådan, at jeg sagde til ham: “hey, jeg kender lige en pige til dig”. Jeg introducerede dem bare for hinanden, da vi kom til Slip Inn, har Beatrice Tarnawski tidligere fortalt til Jyllands-Posten om, hvordan Frederik og Mary for 20 år siden faldt i snak og forelskede sig.

LÆS OGSÅ: Maja fra ‘Sommerdrømme’ har født