Brød sammen i 'Luksusfælden': Vi kunne slet ikke forstå det

Aftenens deltagere er glade for, at de valgte at deltage i TV3-programmet.

Af Jonas Sand - 13. februar 2018 kl. 20:58

Kenneth Hansen og Carsten Linnemann var på en hård opgave, da de i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden skulle hjælpe Østerbro-parret Brian og Susanne, der med en gæld mere 1,6 millioner kroner havde svært ved at se en vej ud af det dybe gældshul.
Parret drømte om at blive gældfrie, inden de ramte pensionsalderen om en 13-14 år, men det turde de ikke for alvor håbe på. Derfor var det også en overrasket par, der i slutningen af programmet fik at vide, at eksperterne havde sparet dem for samlet 1.087.000 kroners gæld – halvdelen i nedskrivning af gælden og halvdelen i fremtidige renteomkostninger.
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse
– Det var så vildt – helt verdensklasse. Der brød vi også begge sammen. Det var jo mere, end vi havde turdet drømme om, og vi kunne slet ikke forstå, hvordan det kunne lade sig gøre for dem, fortæller Brian til Realityportalen.dk.
Brian og Susanne fik at vide, at de kan slippe af med gælden om seks år, hvis de følger eksperternes budget. Det gør de, og de håber på, at gælden kan være væk noget før.
– Vi betaler af på gælden og følger deres budget. Det er ikke noget problem. Vi kommer selvfølgelig til at leve hårdt, men det klarer vi nok. Vi håber også på at være sluppet af med gælden lidt før. Vi har en buffer hver måned, og det kan være, at vi på et tidspunkt vælger at betale mere gæld af med den. Det må vi lige se på.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-deltager jubler: Nu kan jeg drikke vand!
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperterne afslører: Derfor får vi så gode aftaler
Tilmeldt af datteren
Brian og Susanne kan takke datteren for, at de om seks år kan stå uden gæld, hvis de følger eksperternes råd.
– Det var ikke os selv, der tilmeldte os ‘Luksusfælden’. Det gjorde vores datter, der havde siddet med vores økonomi, efter jeg selv havde kæmpet hårdt længe og fået nok. Hun meldte os til uden at fortælle os det, og så ringede de en dag og sagde, at vi havde en uge til at beslutte os. Men vi var aldrig i tvivl, og selv om vi aldrig havde set programmerne, så takkede vi ja, siger Brian, der ikke har fortrudt den beslutning.
– Vi er rigtig glade for det. Det var selvfølgelig hårdt at optage det, og man føler jo lidt, at man bliver udstillet. Men i sidste ende kom der jo noget godt ud af det, så vi er meget glade, og det har været en rigtig positiv oplevelse, fortsætter Brian og fortæller, at parret ser lyst på fremtiden.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperterne: Derfor er vi så hårde
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-eksperter: Vi hader ikke husdyr, men …