Samira og AC afslører: Sådan kom vi med i ‘Singletown’

Samira og AC har op- og nedture i det populære realityprogram ‘Singletown’, hvor de trods uenigheder fortsat tester deres parforhold.

Af Rikke Lynge - 23. oktober 2020 kl. 16:55

Samira og Ann Camilla (AC) er lige nu aktuelle i ‘Singletown’, hvor de tester deres forhold ved at bo i hver sin lejlighed og date andre singler. Til Realityportalen fortæller de, hvordan de endte i programmet, hvilket var lidt af et tilfælde.

– Jeg var sammen med nogle venner, og vi drak lidt, og de overvejede at melde sig til og sagde, at jeg skulle gøre det. Men jeg tænkte, at AC aldrig ville gå med til det. Det ender så med, at vi sidder sammen, og de melder mig til, fortæller Samira.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe firekantsdrama: Venner igen

Samira kender sin kæreste ret godt, og AC reagerede helt som forventet, men hun endte med at skifte mening.

– Jeg var ikke klar til at starte med, for Samira kommer hjem ret fuld, fortæller AC, der i dag er glad for, at parret sagde ja til at medvirke i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: WOW: Denne kommentar starter stort drama hos reality-deltagere

For at blive castet skulle parret lave en video af dem selv, som de havde det ret sjovt med at lave, og casterne faldt pladask for det smilende par.

– Så lavede vi en video til ‘Singletown’, og de ringede os op med et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til, og det var en fed oplevelse, fortæller Samira.

LÆS OGSÅ: Philips holdning til ‘Singletown’: Jeg håber, de fucker op

Sådan blev de kærester

Samira og AC har været sammen i lidt over to år. De mødte hinanden på deres uddannelse til pædagog, hvor de startede i klasse sammen for to år siden.

– Vi lærte hinanden at kende ret tæt, da vi var på introtur, hvor vi kom hinanden lidt nært og kiggede på stjerner sammen, det var meget romantisk. Så kom vi hjem, og så begyndte vi at date, fortæller AC, der inviterede Samira på middag, der indebar rigtig meget alkohol.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realityhunks forvandling fra pige til mand

– Og så havde vi en rigtig god aften, tilføjer hun.

Se hele Realityportalens Q&A med parret herunder og følg dem hver søndag i ‘Singletown’ på Dplay.

LÆS OGSÅ: Parret bekræfter: Det begyndte som en uskyldig date

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk) den

LÆS OGSÅ: Teitur åbner op: Sådan har jeg det med ‘Singletown’ i dag

LÆS OGSÅ: Fortryder Christel ‘Singletown’? Nu åbner hun op