Sami og Lea om test af forholdet: Det er jo sygt!

Der er mange grunde til, at Sami og Lea har kastet sig ud i en parforholdsprøve, som de selv synes, er ret langt ude.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. august 2020 kl. 7:00

Sami og Lea har begge medvirket i ‘Paradise Hotel’, men de fik først øjnene op for hinanden efterfølgende i reality-programmet ‘Paradise Kollektivet’. Her var de det første lange stykke tid venner, men i dag er de flyttet sammen i en lejlighed i Nordvest og er mere end venner – men stadig ikke kærester. Som Lea beskriver det, er de soulmates.

Men om ‘Paradise’-parret skal tage forholdet steppet videre og blive kærester, bliver måske afklaret dette efterår, hvor de sammen med fem andre par sætter blandt andet deres tillid til hinanden på prøve. Testen kan alle i Danmark følge med i, for den bliver vist i reality-programmet ‘Singletown’, der for første gang har dansk premiere.

LÆS OGSÅ: Didde forklarer uvenskabet med Linse

26-årige Sami i lejligheden, han i ‘Singletown’ bor i henover sommeren. (Foto: Anthon Unger.)

Sami og Lea så et opslag om konceptet ‘Singletown’, og her tænkte de ikke, at de selv skulle ende med at medvirke.

– Så tænkte vi bare: Hvad fanden er det her for noget? Det er jo sygt. Hvem gider at teste sit forhold på sådan en måde?, fortæller Sami til Realityportalen.

Men ved nærmere eftertanke var det netop en test, som Sami og Lea havde brug for. Selvom det især for Leas vedkommende ikke var planen at være med i mere tv – Sami var mere begejstret for idéen.

LÆS OGSÅ: Klar på mere reality: Nu vender ‘Ex on the Beach’-babe tilbage

– Nu er jeg blevet 26, så nu må det gerne være mere stabilt. Jeg er vildt glad for Lea og ved, det skal være hende. Jeg har bare ikke lige fået mandet mig op til at spørge hende, men jeg har en masse tanker om, hvordan det skal være. Det skal foregå på en helt særlig og sjov måde, når jeg spørger, siger Sami til Realityportalen.

Lea er sammen med 11 andre deltagere med i ‘Singletown’. (Foto: Anthon Unger)

Det er ikke uden frygt, at de jo paradisoer nu deltager i endnu et reality-program. For denne gang sætter de noget på spil. Blandt andet deres venskab, som de er bange for at miste.

LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

Drama i lejlighederne

I ‘Singletown’ bliver alle par adskilt og skal i fire uger bo i hver sin lejlighed.

– Jeg er vant til at bo sammen med Sami, så det der med at være adskilt, det er hårdt. Men det er også hårdt at være sammen med så mange nye mennesker. Det er ikke alle, man klinger lige godt med. Det er ikke fordi, der er nogen, jeg decideret ikke kan lide. Nogle gange er det bare, som om man ikke har andet at lave end at gå og skændes, indrømmer Lea.

LÆS OGSÅ: Melina om utroskab: Han skal ikke engang komme og pakke sine ting

Det skyldes, at alle deltagerne er presset, fordi de savner deres partner, som de, i den tid de deltager i ‘Singletown’, skal kalde for deres eks. Og på en skærm i lejligheden bliver de informeret om, hvis deres eks skal på en date eller til en fest – hvilket jo kan gøre, at de bliver nervøse.

– Jeg er okay rolig, men det er ikke fedt at få at vide, at Sami skal ud på en date eller ud og feste med 100 singler. Det er meget sværere at være adskilt, end jeg havde regnet med. Jeg tænker hele tiden på, hvad de laver i den anden lejlighed, siger Lea til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

Udover at de gerne vil vide, om de skal være kærester og for eksempel investere i en lejlighed sammen, så synes Sami og Lea også, at de var begyndt at skændes over små, ligegyldige ting. Og derfor ville det måske være sundt at mærke et savn til hinanden.

– Når vi kommer tilbage, så skal vi se det an, hvordan vi har klaret det. Vi har jo allerede savnet hinanden meget herinde. Så tror jeg, vi vil komme til at værdsætte hinanden mere og få mere respekt for hinanden, siger Lea, der tror på, at de som par vil klare sig igennem testen.

‘Singletown’ får premiere på Dplay til efteråret. 

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy på hospitalet med pludselig blødning

Læs mere om