Linse: Vi ændrer os aldrig - Her & Nu

Linse: Vi ændrer os aldrig

Man skal ikke ændre på noget der virker, så det kunne den populære familie fra Bryggen aldrig finde på. Få et smugkig på den nye sæson her.

Af Mikkeline Andersen - 4. september 2014 kl. 10:20

Høj solskin og en veloplagt altid imødekommende familie fra Bryggen åbnede i går dørene til Café Haraldsborg på Islands Brygge. Den sjette sæson af det populære program, ‘Familien fra Bryggen’, ruller i aften over skærmen, og seerne kan godt glæde sig.
– Det bliver en fed sæson med en masse grineflip. Mopper er i den alder, hvor hun ikke husker så godt, så hun kan have sagt noget, og ti minutter efter siger hun: “Nej, det har jeg aldrig sagt”. Og hun er fløjtende ligeglad, fortæller Linse til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo har fået nye tattoos
Ny sæson – uden ændringer
For nogle programmer gælder det om at forny sig for at kunne tiltrække publikum, men ikke for ‘Familien fra Bryggen’. Når den sjette sæson af programmet ruller over skærmen, så vil konceptet være det samme.
– Seerne kan forvente det samme, som de plejer at opleve, men bare med nye projekter og nye indblik i vores hverdag, siger Geggo.
Vi bliver ved så længe seerne gider
Linse lover, at der ikke kommer gentagelser af de ting, som familien laver, men pis og hygge vil ikke forlade programmet, understreger hun:
– Vi laver os ikke om. Det er vildt at tænke på, at det er sjette sæson, men vi har aftalt med hinanden, at så længe folk bliver ved med at sætte sig foran tv’et og ser programmet, så vil vi blive ved.
Foran Café Haraldsborg stopper folk i ny og næ op og hilser på Bryggens familie. Nogen går forbi og smiler, mens andre fortsætter, som om intet var sket. Ingen negative kommentarer bliver sendt afsted, og programmets popularitet er tydelig.
Se med i aften, når ‘Familien fra Bryggen 6’ har premiere på TV3 klokken 20:00, men få et smugkig her, hvor Ann byder Lone på hundekiks:

LÆS OGSÅ: Geggo om ferieflirt: Han var knap så heldig i dagslys
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.