Sæsonpremiere på 'Anders og Torben': Det kan du glæde dig til

I aften ruller første afsnit af ‘Anders og Torben – nye tider’ over skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 2. januar 2017 kl. 17:55

De to enæggede tvillinger Anders og Torben Petersen tog danskerne med storm, da de sidste år tonede frem på skærmen.
I aften er det blevet tid til endnu en sæson med de populære tvillinger, men i denne omgang er deres liv knap så identisk, som det ellers plejer at være. Anders vil nemlig fri til sin thailandske kæreste Udon. Torben tager dog med som støtte, selvom han selv endnu er single.
– Det er fint, det generer mig slet ikke, at han har fået en kæreste, fortæller Torben her til morgen i Go’ Morgen Danmark.
– Det har ikke betydet noget som helst for mit og Anders’ forhold. Der er ikke sket nogen ændringer, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Anders og Torben’ snupper fornem pris
LÆS OGSÅ: Anders og Torben: Nu skal vi være forskellige
Tvillingerne bliver boende sammen

Selvom Torben frier til sin kæreste i den nye sæson af det populære program, ændrer det dog ikke på, at Anders og Torben bliver boende sammen i hjemmet i Holstebro.
– Foreløbig bliver tingene, som de plejer, og så når vi engang bliver gift, så finder Udon og jeg nok vores eget sted at bo. Men vi skal ikke lige giftes imorgen. Udon siger, at vi lige skal vente, indtil Torben også finder en kæreste, så vi kan holde én stor fest sammen, forklarer Anders i Go’ Morgen Danmark og fortsætter:
– Så det er jo op til Torben, hvornår det kommer til at ske. Det er hvert fald vores plan foreløbig. Når tiden kommer, skal brylluppet holdes i Thailand, og Anders og jeg har også snakket om, at vi måske på et tidspunkt flytter dertil og bor. Men nu må vi se.
Første afsnit af ‘Anders og Torben – nye tider’ sendes i aften klokken 20.00 på TV 2.
LÆS OGSÅ: Torben har ikke hørt fra sin thai-kæreste: Jeg skal finde en anden
LÆS OGSÅ: Tvillingerne Anders og Torben: Sådan driller vi vores thai-kærester
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.