CHOK: Sabina forlader 'Big Brother': De andre er for umodne

Efter blot halvanden uges tid, har den første deltager valgt at forlade ‘Big Brother’-huset.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 9. januar 2014 kl. 11:02

Allerede efter 10 dage med ‘Big Brother 2014’, har den første deltager valgt at forlade programmet før tid.
I programmet onsdag aften valgte Sabina at afsløre sin hemmelighed for de andre deltagere i forsøget på at forklare sig. Men senere blev savnet til familien altså alligevel så stort, at hun valgte at trække sig fra ‘Big Brother’,  skriver SBS i dag i en pressemeddelse.
-Jeg valgte at forlade ‘Big Brother’, fordi jeg ikke føler, at jeg har noget tilfælles med de andre beboere. De er meget umodne, fortæller Sabina i daf til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: ‘Big Brother’ er mit livs oplevelse
Sabina bar på en stor hemmelighed

Temaet for ‘Big Brother 2014’ er hemmeligheder og løgne, og alle deltagere bærer derfor på en hemmelig.
– Temaet i år har været hårdt! min hemmelighed er meget personlig. Jeg har været i et forhold i 12 år og jeg har en datter på 5 år, og det har været svært ikke at kunne tale om det, fortæller Sabina.
Savnet til sin fem-årige datter og til kæresten blev til sidst for meget for den 24-årige Sabina, der onsdag aften valgte at pakke sin kuffert og forlade ‘Big Brother’-huset.
LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-Malene: Mega ærgerligt at ryge ud
Umodne deltagere
Sabina fortryder ikke sin deltagelse i ‘Big Brother’ , men hun mener alligevel, at de andre deltagere var for umodne for hende.
– De er et andet sted i deres liv. De tænker meget på druk og snakker meget om sex. Det er normale emner, men der er for meget af det. Jeg har prøvet at komme ind på folk, men de virkede afvisende overfor mig, fastslår Sabina.
– Men jeg fortryder slet ikke min deltagelse. det har været fantastisk at være med. Men jeg havde håbet, at de andre deltagere havde været mere modne. Jeg har forsøgt at holde mig til dem, der var ældre, og som måske havde de samme interesser som mig, afslutter hun.
Se Sabina forklare sig herunder:
http://www.kanal5.dk/bigbrother2014/video/derfor-forlader-sabina-huset
 
LÆS OGSÅ: Oliver: Man må sgu gerne tage røven på hinanden
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.