Sådan trøster kæresten Medina efter uheld

Da Medina havde det skidt på grund af sit knuste knæ, kom kæresten Frederik Bagger med 100 røde roser til sangerinden. Og det hjalp.

Af Newspaq - 9. august 2014 kl. 10:55

Med et knust knæ og to krykker at støtte sig til er den energiske popsangerinde Medina ikke helt sig selv.

Smukke roser fra kærsten, Frederik Bagger. (Foto: Instagram)

Smukke roser fra kærsten, Frederik Bagger. (Foto: Instagram)


Det har både hendes følgere på Instagram og hendes nye kæreste Frederik Bagger lagt mærke til. Og Bagger synes efter alt at dømme, at det er synd for Medina, for han har nemlig købt 100 røde roser for at trøste sin kæreste.
– 100 roser. De er så smukke. Tak Frederik, skriver Medina til et billede på sin Instagram-profil, hvor hun holder de mange blomster. Hun indikerer også i billedets medfølgende hashtags, at hun får det bedre hver eneste dag.
LÆS OGSÅ: Christopher har fundet Medinas afløser
Hyggede sig i drive-in bio
Parret hyggede sig i drive-in-bio. (Foto: Instagram)

Parret hyggede sig i drive-in-bio. (Foto: Instagram)


Og det smadrede knæ ødelægger da heller ikke alle planer for “Kun for mig”-hitmageren. Efter billedet med roserne lagde hun nemlig også et billede op, hvor hun ligger i bagagerummet på en bil, fordi hun ser film i en drive-in-biograf.
– Med et flækket knæ må man være kreativ. Drive-in-biograf er selvfølgelig oplagt, skriver hun om billedet, hvor hun ligger og hygger sig i en hel masse dyner i en stor bil.
Det er usikkert, om Medina så filmen med Frederik Bagger, men det er helt sikkert, at hun nu danner par med manden, som er søn af den kendte designer Erik Bagger.

LÆS OGSÅ: Medina langer ud efter Christophers nye kæreste

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.