Sådan reagerede Geggo, da hun fik kønnet at vide

Det var en følelsesladet Geggo, der til scanningen fik at vide, at hun venter en lille pige. Se klippet i artiklen.

Af Emilie Holm Egebro - 28. oktober 2015 kl. 13:40

Den sidste tid har Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og kæresten Cengiz været meget hemmelighedsfulde omkring, hvorvidt de venter sig en dreng eller pige til januar. Men i ‘Familien fra Bryggen’ kom det frem, at de venter en pige.
I afsnittet var det en meget spændt, men samtidig også nervøs, Geggo, der var til scanning for at få kønnet at vide.
– Jeg tror stadig, at det sidder en lille smule i mig fra sidst, at der ikke var nogen hjertelyd, og barnet var dødt. Jeg føler lidt, at det kan ske, ligegyldigt hvilket tidspunkt det er. Så hver en scanning, vi skal til, der vil jeg være nervøs, siger Geggo i afsnittet, hvorefter lægen fortæller, at der er hjertelyd, og at parret venter sig en pige.
– Jeg kan næsten ikke forholde mig til det. Altså, at jeg ved nu, at det er en pige, der ligger derinde. Det bliver en pige. Jeg skal have en datter, siger en lykkelig Geggo.
Se eller gense klippet fra scanningen i klippet nedenfor.

Husk at se ‘Familien fra Bryggen’ hver torsdag på TV3 kl. 20:00.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan bliver barnets navn
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz venter sig en …
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.