Sådan holder Mascha Vang jul: Jeg elsker julen

I den søde tid får hun ofte et ekstra kys af Troels under misteltenen.

Af Nikolaj Vraa - 11. december 2021 kl. 12:55

Når julemanden lander i Kolding og kommer ned gennem skorstenen hos Mascha Vang, venter der ham noget af en overraskelse.

Iværksætteren og influenceren har pyntet hele huset fra kælder til kvist, og meget af det er julepynt hun selv har kreeret og sælger i sin webshop. Blandt andet den dør, som den niårige datter Hollies drillenisse bor bag.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha Vang fortæller om sit migræneanfald i ‘Vild med dans’…

– Vi har brugt drillenisser meget til Hollie. Den skaber en kæmpe glæde i julen. Jeg syntes, det var svært at finde en pæn nissedør, så jeg fik lavet en kopi af vores egen hoveddør, griner Mascha, der har taget imod HER&NU med te og lune æbleskiver.

SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

– Tilbehøret er så miniaturer af nøddeknækkeren, klokkesnor, en af vores katte og en liste med forslag til drillerier. For jeg ved godt, hvor svært det kan være at finde sådan noget i en stresset hverdag. Men julen er desværre ikke lige glædelig for alle børn, så vi donorer 10 kr. pr. solgt nissedør til Julehjælpen.dk, der støtter udsatte børn.

Fordi Mascha har knoklet med at få huset klar til jul, så kan hun juleaften slappe helt af og nyde selskabet og den gode mad.

LÆS OGSÅ: Blev kærester efter ‘Robinson’

– Troels og jeg skal have hele familien til jul. Så vi bliver Hollie, mine forældre, bedsteforældre, lillebror, Troels’ mor, hans datter Emilie på 13 og Julius på 16. Vi skal både have flæskesteg og and. Jeg er ikke så meget til and, så flæskesteg det er til mig. Og masser af brune kartofler. Troels laver maden. Han er så god i et køkken. Min mor hjælper lige med sovsen. Og så sørger jeg for at rende rundt og sikre, at alle har noget i glassene, lyder det med et kæmpe smil.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ung mor skal skilles

Læs mere om