Sådan har Christian det efter afvisning af Mulle

Flere af fyrene måtte i aften acceptere et nej fra pigerne. For eksempel blev det et nej til Christian fra Mulle.

Af Rikke Lynge - 20. januar 2021 kl. 21:35

Efter de mange speeddates skulle de fire singlefyrer fra Nordvestjylland i aftenens afsnit at ‘Kærlighed hvor kragerne vender’ vælge, hvem af pigerne, de gerne ville se igen, men det er op til pigerne, om de også ønsker en date.

Nerverne sad helt uden på tøjet hos alle mændene, der havde det svært med at give pigerne en opringning, for hvordan skulle man tage en afvisning?

LÆS OGSÅ: Amanda afslører nyt på kærlighedsfronten

Christian på 27 år fra Mors var den første, der fik den følelse at mærke, da Mulle direkte fortæller, at det ikke skal være dem.

– Jeg føler, at jeg mangler det sidste, der inde i mig siger, at det er dig og mig, der skal videre, så jeg vil gerne have lov at takke nej til dit tilbud, siger Mulle i programmet på Tv 2.

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Mulle vælger at gå videre med Mathias på 34, som også var interesseret i at se Mulle igen.

– Det er helt fair. Hun kan heller ikke bedømme andet, end hvad hun har set og oplevet på de to minutter, så det er bare sådan, det er, fortæller Christian til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Sådan har Jonas det med Elisabeth i dag

Mathias med sine fire dates. Mulle er nummer to fra højre (Anders Brohus/TV 2)

Hvad man ikke ser i programmet er, at alle fyrene vælger en prioritering af pigerne, så de har en at ringe til, hvis de får en afvisning, for alle skal videre med fire piger.

– Vi havde lavet en prioritet, hvor jeg havde valgt seks piger, for der er jo en stor chance for, at der er en der afslår, når vi er flere, der er interesseret i den samme, fortæller Christian.

LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have

Christian er meget glad for udvalget af de fire piger, som han endte på videre date med, og han håber, at der er en ny kæreste i blandt, som kan fylde hullet i hverdagen som single.

– Jeg savner en tryghed i, at der er en, når man kommer hjem. En man kan snakke med, og en som man kan opleve rejser med. Jeg savner en at dele nogle interesser med – det vil være rart med en, som man har noget til fælles med, afslutter Christian.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche rejser til Dubai: Jeg er ikke bange for noget