OVERBLIK: Sådan gik det Anja, Viktor og de andre

Der er sket en hel del med skuespillerne fra ‘Kærlighed ved første hik’, siden filmen havde premiere i 1999.

Af Thomas Vennekilde og Laura Bech Wittus Sørensen - 11. november 2017 kl. 11:55

Næste år genopliver Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke deres gennembrudsroller fra den populære film ‘Kærlighed ved første hik’, når Tivoli sætter musicalen ‘Kærlighed ved første hik – The musical’ op i koncertsalen. Vi har kigget på, hvordan det er gået de unge stjerner fra klassikeren fra 1999.
LÆS OGSÅ: Anja og Viktor: Derfor vender vi tilbage

Foto: Janus Nielsen


Robert Hansen

Siden han første gang spillede Viktor Knudsen, har Robert Hansen levet et omtumlet liv. Lige nu er han ved, at komme sig over en hjerneblødning, han fik tidligere i år. Det er dog ikke første gang, at Robert Hansen løber ind i problemer. Han har i sit turbulente liv bl.a. haft problemer med et alkohol- og kokainmisbrug. Hans karriere har dog også budt på en lang række roller på film og tv, som tv-vært og som vinder af ‘Vild med dans’ i 2007.

 

Foto: Anthon Unger


Sofie Lassen-Kahlke

Netop nu er Sofie Lassen-Kahlke, 38, aktuel i det populære tv-program ‘Vild med dans’ på TV 2, hvor hun hver fredag høster topkarakterer hos dommerne. Men hun ser frem til at genoplive rollen som Anja. – Jeg glæder mig helt vildt meget. Vi har haft nogle møder, og vi taler rigtig godt sammen, siger Sofie Lassen Kahlke om sin medvirken i musicalen. Hun har en række film og teaterforestillinger på CV’et og i 2013 var hun vært ved Melodi Grand Prix. Privat er hun gift med Hans Poul Petersen og mor til to.

 

Foto: Peter Hauerbach


Mira Wanting

En som vi desværre ikke kommer til at se i ‘Kærlighed ved første hik – The musical’ er Mira Wanting, der spillede Anjas veninde Gitte. Mira Wanting dannede i mange år par med Robert Hansen og medvirkede i en lang række film. Hun døde i 2012, 34 år, af en voldsom livmoderhalskræft. Mira Wanting efterlod sig to døtre.

 

Foto: Michael Stub


Karl Bille

Karl Bille, 46, er med på scenen i ‘Kærlighed ved første hik – The musical’, hvor han igen skal spille Torkild. Siden de fem ‘Anja & Viktor’-film, har Karl Bille arbejdet som musiker og aktivist. Han har engageret sig i de fattiges vilkår i Cambodia, hvilket han blandt andet har skrevet sange om, ligesom han har besøgt landet flere gange.

 

Foto: James Thisted


Joachim Knop

Også Joachim Knop vender tilbage til rollen som Peter, når musicalen kører næste år. Han er uddannet operasanger på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater, men har sideløbende medvirket i en lang række film. Senest har han lavet showet ‘Den nøgne sandhed’ med Gordon Kennedy, Farshad Kholghi og Mikkel Schrøder Uldal. Privat er han gift med den norske operasanger Tuva Semmingsen og far til to børn.

 

Foto: Anne Lysa


Rasmus Albeck

Rasmus Albeck fik hele Danmark til at grine, da han i rollen som Victors lillebror, Esben, skulle købe ’kardonger’. Det er ikke blevet til mange film for den 28-årige Rasmus, der siden er blevet uddannet ved Det Danske Musicalakademi og har læst til folkeskolelærer.

 

Foto: Anthon Unger


Tomas Villum Jensen

Tomas Villum Jensen, 46, debuterede som skuespiller i ‘Drengene fra Skt. Petir’ i 1991. Han valgte dog at gå instruktørvejen og ”Kærlighed ved første hik” var hans debut som spillefilminstruktør. Siden er det blevet til en lang række film, tv-programmer og reklamefilm – blandt andet en reklame for Carlsberg med den drabssigtede ubådskaptajn Peter Madsen. Privat er han gift med sangerinden Maria Montell, som han har tre børn sammen med.

Billetsalget til ‘Kærlighed ved første hik – the musical’ er allerede skudt i gang.
LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke om Iben Hjejle: Jeg ser hende ikke som min største konkurrent
LÆS OGSÅ: Ulovligt lån til Robert Hansen
LÆS OGSÅ: Sofie Lassen-Kahlke afslører: Plaskforelsket i Simon Jul