Sådan gik Amalies barnedåb for datteren - Her & Nu

Sådan gik Amalies barnedåb for datteren

Lørdag blev Amalie Szigethys lille datter døbt, og det blev fejret med masser af fest og næsten 100 mennesker.

Af Pernille Hahn Hauberg - 29. maj 2017 kl. 10:35

For knap et år siden fødte realitybaben Amalie Szigethy sin lille datter, og allerede før fødslen i juli, vidste alenemoren, hvad datteren skulle hedde. Lørdag oprandt så dagen, hvor den lille pige blev døbt.
– Hun hedder Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigethy, sagde en glad Amalie, da HER&NU mødte hende ved premieren på ‘Wonder Woman’ i Imperial Biograf i København søndag aften.
Den feminine forsidefrue holdt festen i et lyserødt tema og var meget tilfreds med resultatet af sin månedsvis lange planlægning.
LÆS OGSÅ: Amalie: Josephine stresser mig
– Siden hun blev født, har jeg haft en forestilling om, hvordan det skulle være. Så gik jeg i gang med forberedelserne for nogle måneder siden. Jeg er bare rigtig glad for, at jeg har fået fuldført det, altså det jeg havde i tankerne, at jeg har fået gjort det til virkelighed, sagde Amalie og fortsatte:
– Det gik rigtig godt. Over al forventning. Det var en meget, meget smuk dåb, og alt det, jeg havde arrangeret – telt og gæster og kager og balloner og bordpynt, alt spillede. Det var rigtig flot.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy dater gammel kending
Som en fisk i vand
Som bekendt er ikke alle børn lige begejstrede for at få vand i håret, men det var ikke noget problem for Amalies baby.
– Hun er jo ti måneder, så hun blev lagt den anden vej ned, så hun svømmede nærmest bare i det der vand, og hun syntes, det var skønt, og så klappede hun selv, efter hun havde fået vand i håret, lød det fra den stolte mor, der søndag var lidt træt ovenpå gårdagens begivenheder.
– Klokken syv gik de sidste gæster, men det er stadig hårdt, fordi man er på fra morgenstunden af, fortalte Amalie Szigethy, der havde opvartet næsten 100 mennesker omfattende venner og familie.
Se alle Amalies egne billeder og hør mere om datterens dåb på hendes blog.
LÆS OGSÅ: Stolt Amalie Szigethy: Jeg har gjort det godt med Josephine
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.