Sådan går det 'Drengene på kanten' i dag

Der er sket meget med drengene siden optagelserne.

Af Jonas Sand - 3. oktober 2017 kl. 15:04

En ny sæson af ‘Drengene på kanten’ er i den seneste tid løbet over skærmen. Her fik vi igen lov til at følge en gruppe drenge og deres kamp for at skifte ungdommen ud med voksenlivet.
Og der er allerede sket en del, siden optagelserne til DR3-programmet sluttede. Det fortæller drengene til DR.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
Dennis
I ‘Drengene på kanten’ så vi, at Dennis fik sit første rigtige arbejde, da han blev ansat hos Falck. Her er han stadig glad for at være, og han drømmer om at læse videre til paramediciner. Derudover er han flyttet til København med kæresten Olivia, og han nyder den nye dagligdag.
– Jeg kan godt lide, at min hverdag er anderledes end før. Jeg har fast arbejde og står tidligt op om morgenen. Jeg får penge hver eneste måned, og skal ikke tænke over, hvordan jeg nu skaffer for penge. Det er ekstremt dejligt, siger han til DR.
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-stjerner klar med ny sang: Er du stram som Inger?
Filip
Filip mistede sin kæreste og sit studiejob i sæson to, men han har fået livet tilbage på rette spor. Han er i fuld gang med 3. g på gymnasiet, mens han i løbet af sommeren har arbejdet meget hos Scanlines. Kærligheden har han dog endnu ikke fundet.
– Der er ikke sket noget nyt med kærligheden. Det haster ikke for mig. Jeg venter på den rigtige kommer, siger Filip til DR og fortæller, at han planlægger at flytte fra sin mor og til København, når han er færdig med gymnasiet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Valdemars kæreste var med ham i ‘Dagens Mand’
Valdemar
Som Realityportalen.dk fortalte tidligere i år, så venter Valdemar og kæresten Sine i øjeblikket parrets første barn. Og det går fremad for det glade par, der dog ikke bor sammen, da Valdemar læser HF på Lolland, mens Sine bor på Falster.
– Jeg er så glad over at skulle være far. Vi er totalt klar. Vi har købt puslebord, barneseng, barnevogn og alt muligt, så nu mangler kun fødslen, siger Valdemar til DR og afslører, at der inden længe kommer mere tv med ham.
Hvis du ikke fik set sæson 2 af ‘Drengene på kanten’, så kan du se den her.
LÆS OGSÅ: ‘Drengene på kanten’-Dennis om ny sæson: Selvfølgelig mangler vi Valdemar, men …
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.