Sådan går det med Mike fra ‘Luksusfælden’: Knokler 70 timer om ugen

Den 23-årige salgsleder fra Valby kæmper fortsat med gæld og spilafhængighed. Og når det indenfor en overskuelig fremtid er lykkedes, så vil han ud at rejse med sin elskede.

Af Kenth G. Madsen - 1. september 2020 kl. 20:55

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ på TV3 oplevede vi eksperterne Carsten Linnemann og Jan Swyrtz forhandle sig frem til aftaler med kreditorerne, så Mikes liv kunne komme på ret køl efter ludomani. Det tog hårdt på ham og tårerne trillede, da han for åbent tæppe måtte lade skeletterne komme ud af skabet.

– Det kom meget tæt på. At stille sig frem med sine dårlige sider for hele Danmark. Alle fik indblik i
mit liv, og det var meget grænseoverskridende, siger Mike efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert til medvirkende: Du udnytter din kæreste

Mike blev smidt ud af kæresten Emmas lejlighed, men hun tog ham til nåde, da hun fornemmede, at han helhjertet gik ind i forsøget på at få orden i økonomien. Med 30 lån til en samlet værdi af 327.000 kroner herunder vanvittigt dyre Facebook-lån forsøgte den 23-årige salgsleder at få slukket sin maniske trang til spil på Oddset.

Bare det seneste år havde han gamblet godt 90.000 kroner væk. Som udgangspunkt blev tyren taget ved hornene med et tilbud om behandling for ludomani. Et forløb Mike fulgte igennem fire måneder.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Svend fra ‘Landmand søger kærlighed’ har en særlig samling

– Der var tale om gruppeterapi, hvor vi alle fortalte om vore skæbner. Det er med ludomani som andre former for misbrug, at det er svært at komme ud af, og det går ud over de nærmeste, erkender Mike i bakspejlet.

– Og det er stadig hårdt ikke at kunne spille, og det vil det nok være et stykke tid endnu. Men jeg er ved godt mod og så gælder det bare om at holde ud. Det går godt med at overholde forpligtelserne, og Emma giver udtryk for, at hun er tilfreds med mig, fortsætter Mike, der har samkvem med sin treårige søn fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Sofie Lindes udmelding får store konsekvenser for ‘X factor’

Mike må arbejde 60-70 timer om ugen i butik for at få råd til at afdrage på gælden samt leve et normalt liv sammen med kæresten. Det hårde slid vil kunne gøre ham gældfri på få år.

– Og så snart målet er nået, bestiller jeg en rejse til Thailand, lover Mike, der blev forelsket i Emma, da de for et års tid siden mødtes på en charterrejse.

LÆS OGSÅ: Med i ‘Vild med dans’

Mike og Emma (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Ærlige Janni: Det er anderledes at blive mormor end farmor