Sådan går det med Hannah Melissas baby

Lille Molly fik ingen nem start på livet, men nu er familien hjemme fra sygehuset.

De unge mødre
Af Mikkeline Andersen - 21. maj 2015 kl. 11:55

Den 6. spril blev Hannah Melissa Ginic og René Bæk forældre til lille Molly. Fødslen gik hurtig, men den lille pige blev født tre uger for tidligt, og det har betydet, at familien har tilbragt de første uger på sygehuset. Den 23. april kunne familien dog forlade sygehuset, og den oplevelse forevigede Hannah Melissa på Facebook.

De unge mødre

Endelig kunne Hannah Melissa vinke farvel til sygehuset sammen med sin familie (Foto: Facebook)


LÆS OGSÅ: Kommunen undersøger Hannah Melissa igen
Kunne ikke spise selv
Molly, som datteren hedder, vejede 2.712 gram og var 49 centimeter lang, da hun blev født. Den lille pige havde ikke en nem start på livet.
– Hun er jo født en måneds tid før termin, så hun har lidt besvær med at spise selv, siger far, René Bæk, til udeoghjemme.
Men det var ikke kun problemer med spisningen, som Molly startede sit liv med. For den lille pige havde også problemer med sin vejrtrækning, men med penicillin blev der rettet op på det.
– Det går supergodt. Både Molly og Melissa har det fint. Nu glæder jeg mig bare til, at det om nogen tid bliver min tur til at være på barsel, fortæller René.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor deler jeg mit liv med folk
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.