GALLERI: Sådan går det med 'De unge mødre'-Christinas tvillinger - Her & Nu

GALLERI: Sådan går det med 'De unge mødre'-Christinas tvillinger

Der er sket meget, siden den lille familie stoppede i Kanal 4-programmet.

Af Jonas Sand - 28. juli 2016 kl. 18:55

I to sæsoner fik ‘De unge mødre’-seerne lov til at følge med i livet hos Christina Skudstrup og tvillingerne Tobias og Isabella. Men det er efterhånden mere end fem år siden, at vi sidst har set den lille familie på fjernsynet, og i mellemtiden er der sket meget.
Christina har fået en ny kæreste, og de har sammen fået en datter, mens Tobias og Isabella fylder syv i næste måned og er blevet et par halvstore børn.
– De har det godt. De er nogle glade og aktive banditter, der er nysgerrige på livet og stiller mange spørgsmål til mange ting, fortæller Christina til Realityportalen og slår fast, at de to har et forhold, som mange søskende nok kan nikke genkendende til.
– Deres forhold er som dag og nat. De kan være de bedste venner, og de kan være de værste fjender. Men når alt kommer til alt, så holder de sammen i tykt og tyndt, siger hun med et grin.
SE BILLEDERNE: Så store er ‘De unge mødre’-Louises sønner blevet
Skolebørn – men ikke uden udfordringer
Isabella og Tobias starter i 1. klasse efter sommerferien. Det foregår i samme klasse, selv om Christina egentligt havde et ønske om at få dem i to forskellige. Begge børn er dog glade for at gå i skole, men ‘De unge mødre’-deltageren fortæller, at det hele ikke er sket uden udfordringer.
– Isabella kan have et heftigt temperament, når noget ikke går, som hun vil have det, hvilket kom til udtryk i skolen i starten. Men som året gik, udviklede hun sig meget fra den lille pige til faktisk at være en glad og rolig skolepige – som hendes lærere udtrykte det. Hun er meget på i timerne og elsker at lære nyt, og hun nyder at lave de kreative opgaver.
– Tobias har altid været en meget indadvendt dreng, men han har personligt også udviklet sig i det forgangne skoleår. Han er livet op og er blevet en meget åben og glad dreng i skolen. Han går lidt i stå i timerne, men skal så lige hjælpes til at beholde fokus i sine egne bøger. Men fagligt er han skarp – især i matematik, som er hans yndlingsfag, fortsætter Christina.
Galleri: Så store er Louise Brylles børn blevet
Sociale unger
De to søskende glæder sig til at komme i 1. klasse efter sommerferien. Og både Isabelle og Tobias har fået en masse gode venner i skolen.
– Begge unger er meget glade for at gå i skole. De er glade for at være i klassen og er begge to meget sociale med deres mange nye venner – både fra deres egen, men også fra de større klasser, slår Christina fast.
I galleriet over artiklen kan du se, hvordan de Tobias og Isabella ser ud nu.
Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Nicolines søn blevet
Galleri: Så stor er ‘De unge mødre’-Lines søn blevet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.