Sådan er det gået DUM-Louise efter 'Mit plastikmareridt'

Har lægerne hjulpet Louise af med sine problemer?

Af Louise Vilsbøl - 17. november 2016 kl. 7:25

Et velkendt ansigt tonede i går frem på skærmen i ‘Mit plastikmareridt’, her deltog Louise Papanicolas Femhøj fra ‘De unge unge mødre’ nemlig. Louise var ked af sine “tilbuds bryster”, som hun for seks år siden fik lavet større.
Lægerne tilbød dog ikke Louise den løsning, hun havde håbet på. De ville nemlig kun fjerne hendes implantater og give hende et løft, så hendes bryster ville blive meget mindre, end hun havde tænkt sig.
Efter at have talt med sin mand om det, besluttede Louise sig dog for at takke ja til operationen, og lægerne var efterfølgende godt tilfredse med arbejdet, som de mente havde løst det grundlæggende problem. Men hvad med Louise selv?
LÆS OGSÅ: GALLERI: ‘De unge mødre’-Louise er blevet gift
LÆS OGSÅ: Så store er ‘De unge mødre’-Louises sønner blevet
Jeg kan være mig selv nu
Den unge mor viste sine bryster frem til konsultationen 7 uger efter operationen, hvor hun indrømmede, at det var svært psykisk at have så meget mindre bryster. Men det har hjulpet på hendes problem.
– Operationen har jo ændret det for mig, at jeg nu kan sove, og jeg føler, at jeg kan være mere mig selv, fortalte Louise til efterkonsultationen og fortsatte:
– Jeg skal ikke tænke så meget over, hvad jeg gør, eller hvad jeg tager på af tøj, når jeg går rundt ude i byen, at der kommer bryster og Louise, nu er det mig, der kommer og ikke mine bryster.
TAG TESTEN: Hvilken deltager i ‘De uge mødre’ er du?
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Louise vil ikke risikere flere rødhårede drenge
Se videoen med Louises konsultation efter operationen herunder.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.