Sådan fordelte alle 'X Factor'-stemmerne sig til årets liveshows - Her & Nu

Sådan fordelte alle 'X Factor'-stemmerne sig til årets liveshows

Kristian Kjærlund vandt ‘X Factor’, men var han også seernes favorit gennem alle liveshows? Få svaret her.

Af Jonas Sand - 15. april 2019 kl. 10:59

Kristian Kjærlund kunne fredag aften lade sig hylde som vinder af ‘X Factor’, da seerne stemte den 23-årige sanger ind på førstepladsen i finalen i talentkonkurrencen, hvor han fik flest stemmer i både første og anden del.
Det var dog ikke kun ham, der var seernes favorit igennem de syv liveshows. Faktisk skulle vi helt frem til liveshow fire, før seerne gav ham flest stemmer, og finalen var kun anden gang ud af de seks afstemninger under de syv liveshows, at han var seernes favorit.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om ‘X Factor’-lønnen.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne
15-årige Live, der blev den første deltager til at forlade finalen, startede ellers stærkt ud, og med 17 procent af stemmerne var hun seernes klare favorit under første liveshow. Her faldt Kristian Kjærlunds optræden slet ikke i seernes smag, og han fik kun femteflest stemmer. Siden sang han sig dog op, og efterfølgende var han hver gang i top to.
Tre gange fik Benjamin flest stemmer hos seerne, og tre gange var Maria & Bea i top tre i afstemningerne, hvor de i både afstemning tre og fire lå foran Live. Derfor kunne det tyde på, at rapduoen havde været i finalen, hvis ikke de var blevet tvunget til at trække sig under tragiske omstændigheder, da Beas far døde.
Det ligger allerede nu fast, at ‘X Factor’ vender tilbage med endnu en sæson, hvor Sofie Linde igen styrer løjerne som vært.
I galleriet over artiklen kan du se, hvordan alle stemmerne fordelte sig under de syv liveshows.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …