Sådan føles det at se mig selv kæmpe for Jeppe

Anne har en svaghed for Jeppe, der i ‘Ex on the Beach’ ikke altid behandler hende helt fair. Alligevel kan hun ikke modstå ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. januar 2021 kl. 18:55

Da Anne Van Der Veen tjekkede ind i villaen som Jeppe Bøg Risager ekskæreste, blev det hurtigt klart, at de to ikke var helt færdige med hinanden.

Men måske var Jeppe lidt mere færdig med Anne end omvendt. I hvert fald valgte han at være på date i lang tid og kysse med den nyeste pige i villaen, Signe Katrine Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Robin deler trist nyhed: Derfor sover Mathilde på hotel

Det tilgiver Anne hurtigt, og i det hele taget har hun en svaghed for Jeppe. Det kan hun godt selv se, når hun i dag følger med i programmet.

– Jeg har det faktisk okay med at se den måde, jeg kæmper for Jeppe. Jeg har været mig selv 100 procent  gennem det hele, og jeg går rigtig meget op i loyalitet. Det gjorde faktisk ikke ondt, at han kyssede med Signe, det, der gjorde ondt, var at han løj overfor mig, når det var det eneste jeg ville have han ikke gjorde, forklarer Anne.

LÆS OGSÅ: Christel og Asbjørn: Vi har helt vildt god kemi

Alt er anderledes i villaen

Signe kyssede Jeppe på første date, og det blev ikke populært, da sandheden kom frem (Foto: Krestine Havemann)

Anne ville aldrig på den måde kæmpe for at vinde en fyr, hvis det foregik uden for optagelserne til et realityprogram. Men inde i villaen er alt bare anderledes.

– Alt inde i villaen er så intenst. Man kan ikke komme væk eller få en pause fra situationen, men man er tvunget til at være på hele tiden. Folk ser én græde, og man er ligesom tvunget til at glo på personenerne, når man helst bare gerne lige vil have en pause, siger Anne om sommerens oplevelse.

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys virksomhed i ‘Løvens hule’

Hun vil på nuværende tidspunkt ikke komme ind på, hvad status på hende og Jeppe er i dag. Men Jeppe har tidligere fortalt, at han efter ‘Ex on the Beach’ så Amalie Thulstrup et par gange.

I sæsonafslutningen fortæller Anne dog, at hende og Jeppe bare er venner med fordele.

– Men derudover vil jeg også mene, at ‘Efter Ex’, som kommer lige om lidt, giver et ret godt, endeligt svar på, hvordan mit forhold til Jeppe er i dag, siger baben.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Derfor vidste jeg, at tabletten ville pege på mig

LÆS OGSÅ: Børn i fremtiden: Mathilde og Robin uenige

Læs mere om