Sådan fejrer de kendte nytår

De danske kendisser har hver deres måde at fejre det forgangne år på.

Af Helle Bill Madsen - 30. december 2017 kl. 12:55

I morgen rinder det gamle år ud, og ved midnat skifter kalenderen til 2018. Det er en aften med traditioner for mange og fornyelse for andre, men med fest og farver for de fleste. HER&NU har udfrittet en flok kendte om, hvordan de fejrer nytårsaften.

HER ER DATOEN: ‘Badehotellet’ er tilbage
LÆS OGSÅ: Silas Holst åbner op om skilsmissen: Nu skal huset sælges

Foto: Bo Nymann


Intet nytår uden Dronningen
– I år har jeg en travl nytårsaftensdag med tv-optagelser, og derefter skal Marianne og jeg til fest hos nogle venner. Det er dog helt sikkert, at vi klokken 18 sidder foran tv’et og ser Dronningens nytårstale. Jeg er kæmpe royalist og stor fan af Dronningen, så det er livsnødvendigt for mig, at jeg SKAL se hendes tale.
Dansedommer Britt Bendixen, 75.

Foto: James Thisted


Tvangs-dans
– Vi skal holde nytår med gode venner, god mad og gode drinks. Og dans. Sidste nytår var der tvangsindlagt dans. Midt i maden sagde min mand Per og jeg: “Nu er det ind på dansegulvet”. Så rejste alle sig og gik ind og dansede, indtil vi skulle tilbage til maden og spise videre. Og så: “Nu er der dans igen”.
Skuespiller Charlotte Fich, 56.

Foto: Michael Stub


Pizza til morgenmad
– Vi skal fejre med nogle par, som alle ligger under for det benspænd, at man gerne vil fyre den af, men har små børn. Vi satser på, at ungerne kører hinanden trætte, så de voksne kan give den gas. Og at jeg forhåbentligt ikke har for mange tømmermænd til at kunne lave pizza til morgenmad, når vi ser skihop.
‘Go’ Morgen Danmark’-kok Gorm Wisweh, 35.
 

Foto: Bo Nymann


Østers og champagne
– Jeg skal holde nytår hjemme i Aarhus med mine to sønner, min kompagnon og hans hustru. Jeg vil gerne have østers hver nytårsaften, men det vil mine sønner ikke, så jeg får det kun hvert ottende år cirka. Nytårsaften handler primært om god mad hos os, vi skal have en lækker oksesteg. Og så selvfølgelig østers og champagne til Dronningens nytårstale.
Radiovært Søren Dahl, 59.
 

Foto: Michael Stub


Arbejdsaften
– Nytårsaften er jo vores store aften på restaurant Tinggården med 35 spisende gæster og mad ud af huset til 350-400 mennesker. Når gæsterne er gået lige før midnat, inviterer vi personalet hjem til os selv, og så ser vi klokkerne til midnat og skåler. Ved 01-tiden spiser vi samme menu, som gæsterne har fået, og så spiser og hygger vil til klokken fem. Vi bor jo i et stråtækt hus, så der er ingen krudt og kugler.
Kok Jan Friis-Mikkelsen, 54.

Foto: Peter Hauerbach


Quiz om Majestætens tøj og briller
– Jeg skal fejre nytår med venner enten i København eller Paris. Uanset, hvor jeg er i verden, ser jeg Dronningens nytårstale. Det er en tradition, der under INGEN omstændigheder er til forhandling. Jeg har streamet Dronningens nytårstale på computer i både Washington, Barcelona, Stockholm og Paris. Hvis jeg er i Danmark ser vi den altid ledsaget af champagne og quiz, hvor vi på forhånd har gættet på Majestætens kjolefarve, valg af emner, briller eller ikke briller og så videre.
Tv-vært Stéphanie Surrugue, 40.
 

Foto: Klaus Bo Christensen


Festlige og fulde
– Jeg skal optræde til en privat fest nytårsaften, og det elsker jeg. Alle er så glade, festlige, opstemte og forventningsfulde… og nogle gange måske også bare fulde.
Sangerinde Monique Spartalis, 51.
 
 
 
 
GALLERI: Mascha Vangs vilde forvandling
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer er blevet skilt
LÆS OGSÅ: Sofie Linde og Joakim Ingversen er blevet gift