Sådan bliver du den perfekte paradiso

Hvis du har en lille drøm om at blive den næste deltager i ‘Paradise Hotel’, så læs med her!

Paradise hotel
Af Emilie Holm Egebro - 6. maj 2015 kl. 19:25

Nu er 11. sæson af ‘Paradise Hotel’ ved at være ved vejs ende. Og nu giver to TV3-redaktører et bud på, hvad der skal til for at ende på skærmen.
– Vi ser helst, at man ikke forbereder noget som helst, når man kommer til castingen, for vi kan godt lide, at folk er umiddelbare, så man får det helt rigtige billede af, hvad den her person er for én, forklarer den ene redaktør Mads Lindemann i ‘Paradise All In‘ og fortsætter:
– Problemet er, at dem der kommer til casting, de har sat sig ned og set alle sæsoner af ‘Paradise’, og så tænker de; vi skal være ligesom dem inde i ‘Paradise Hotel’! Så når de kommer til castingen, så har de en tendens til at spille noget, som de ikke er.
LÆS OGSÅ: Christel er ude af ‘Paradise Hotel’: Det er så æv at være så tæt på finalen
De tre paradiso-ingredienser 
Faktisk findes der tre simple ingredienser for at blive den perfekte ‘Paradise’-deltager. TV3-redaktørerne løfter sløret for opskriften.
– Det kræver, at man rigtig gerne vil være med i ‘Paradise’. At man gider feste, at man gider nye mennesker, og at man gider spille med på legen, fortæller Mads Lindemann.
– Og så skal det være nogen, som udtrykker sig og har en holdning til alt, som vi har sagt, supplerer redaktøren Jesper Kynde og slutter:
– Så opskriften på den perfekte paradiso er, at man har lyst, har karisma og er umiddelbar.
Se klippet og få endnu flere gode råd nedenfor: 

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Se Rikke Gøransson tjekke ind på ‘Paradise Hotel’
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.