SÅ SØDT: Nu har Daniel mødt Camillas søn

Selv om det ikke var fuldstændig planlagt, så viste det sig at være det helt rette øjeblik, da Daniel mødte sin kærestes barn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. april 2020 kl. 07:25

Camilla og Daniel kunne torsdag fejre, at de har været kærester i præcis én måned, hvilket jo var til at blive helt glad i låget af. Men månedsdagen er ikke det eneste, som får parret til at smile for tiden.
LÆS OGSÅ: Hvad skete der med Emilie og Jonas efter ‘Paradise’? Nu åbner de op
I mandags mødte Daniel for første gang Camillas søn. Det var ikke en del af planen, da de plejer at koordinere det sådan, at de enten er i Horsens eller Værløse i den uge, hvor Camilla er selv.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk i ærlig udmelding: Det er fint at være en billig kopi
– Daniel havde allerede købt billetten, da min søns far grundet sit arbejde fik brug for, at jeg lige havde ham en dag ekstra. Så jeg havde ham til mandag og ikke kun til søndag, som er den ordning, vi plejer at køre med, fortæller ‘Ex on the Beach’-baben til Realityportalen.
Daniel har hele tiden sagt til Camilla, at det var hendes beslutning, hvornår han skulle møde hendes søn.
– Med det ville jeg bare vise respekt overfor hende, og at der intet pres var fra min side. Og det gik jo super godt med at møde ham, siger Daniel til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Sød musik hos realitypar: ‘Paradise’-Daniel har fundet sin shewolf
For Camilla var det også en positiv oplevelse.
– Faktisk gik det overraskende fint. Men jeg er glad for, at det var et kort møde, når nu det var første gang, siger hun.
LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-vindere: Det brugte vi pengene på

Flere børn en dag

Daniel nåede at tilbringe nogle timer sammen med sønnen, mens de alle tre legede sammen i hjemmet i Værløse, inden den lille fyr om aftenen blev hentet af sin far.
Det lyder til, at Camilla har forelsket sig i en mand, som hun roligt kan lade sin søn bruge mange flere timer med.
– Jeg har altid vidst, jeg ville have børn og mange. De her gener skal ikke gå til spilde. Jeg ved, at jeg ville blive verdens bedste far og give mit eget kød og blod alt den kærlighed, jeg ikke selv fik, siger Daniel.
LÆS OGSÅ: Vidste du det? Nu åbner Gunnvør og Karina op om operationer