SE BILLEDERNE: Linse på helt perfekt date

Daten har stor betydning for Linse, og det er der en helt særlig grund til.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. september 2020 kl. 08:55

Når man ikke ikke kan lokke far og mor med på at male en regnbue på sit værelses væg, så kan man altid regne med mormor Linse. Og derfor har Alba og Linse arrangeret den helt store maledage, hvor de skal folde sig ud med hele malerpaletten og give Linses hvide væg en tur.

Det er til stor begejstring for måde Linse og Alba, der begynder med at male lidt kulør i ansigtet på hinanden. Som Alba selv beskriver det, så giver hun Linse nogle store, røde kinder.

Linse og Alba. (Foto: TV3)

LÆS OGSÅ: Jenna afslører sandheden bag ‘Vild med dans’-exit

Linses stue er da også et godt bytte, når det nu ikke kunne blive børneværelset.

– Alba, prøv at hør, du må male, lige hvor du vil. Der er ikke nogen, der står og siger: “Ej, det skal du ikke gøre.” Du skal bare gøre lige, hvad du vil, instruerer Linse.

Og det behøver hun ikke at sige to gange.

LÆS OGSÅ: Türker anklaget for voldtægt: Jeg er i chok

En vigtig date

Der er en helt særlig grund til, at lige præcis de timer med penslen i hånden, betyder noget særligt for Linse, der på det tidspunkt stadig bare er mormor til én.

Linse og Alba. (Foto: TV3)

– Den her “male mormors væg-date” jeg har med Alba i dag, den er jo vigtig. Det vil den altid være, men den er måske lidt ekstra vigtig nu, fordi der kommer en lillesøster lige om lidt. Og der vil Alba jo kommer til at vige en lille smule af sin plads – det kan ikke undgås. Men hun skal bare vide, at lige meget hvad så er mormor her altid, siger Linse i ‘Familien fra Bryggen’.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-stjerne i smertehelvede grundet fejloperation

Siden er Sia kommet til verden fredag aften den 21. august.

Linse har et klart budskab til alle mormødre om, at man skal arrangere en maledag, hvor alt er tilladt. For det er alle farver og malingpletter værd, og det kan ikke gå værre, end at man bare kan male væggen hvid igen.

LÆS OGSÅ: Teitur udtaler sig om Jonass’ kæreste

Se klippet herunder. ‘Familien fra Bryggen’ sendes torsdag klokken 20.00 på TV3, men allerede nu ligger dette afsnit på Viaplay.