Så meget har realitystjernerne samlet ind til Knæk Cancer

Det er ikke småpenge, der nu er blevet sendt videre til den gode sag.

Af Lykke Buhl - 16. april 2019 kl. 10:31

Hele 41.192 kroner har realitystjernene fået samlet ind til Knæk Cancer indtil videre gennem Støtteshow 2019-indsamlingen, der startede som blot en idé i Rasmus Birnbaums, også kendt som Numse-Rasmus, hoved og som siden har mødt stor opbakning og fået tilsluttet mange gode, hjælpende kræfter.
Beløbet på de 41.192 kroner dækker over halvanden måneds indsamling og ikke mindst den store indsamlingsfest Støtteshow 2019, der løb af stablen for to uger siden med et væld af celebre gæster.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat
Rasmus Birnbaum har netop sammenlagt det nuværende overskud og sendt videre til Knæk Cancer. Det bekræfter projektleder for Knæk Cancer, Birthe Nielsen.
– Jeg vil meget gerne bekræfte, at vi har modtaget den overførsel, som Rasmus har lavet til os, fra Støtteshowet 2019. Han har overført 40.392,64 til os. Der stod i forvejen 800 kroner inde på Støtteshowets indsamling inde på hjemmesiden, så vi ender på 41.192 kroner, der så er blevet samlet ind totalt. Det er jo sindssygt mange penge, de har fået samlet ind, det er vi jo virkelig glade for, lyder det begejstret fra projektlederen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

Artiklen fortsætter under denne video fra ‘Singleliv’, hvor Numse-Rasmus åbnede op for sin følsomme side.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid

Samler stadig ind

Også hos Rasmus Birnbaum vækker beløbet stor jubel. Det indledende mål for indsamlingen, der lød på 30.000 kroner, er nemlig for længst overskredet, så nu er målet rykket helt op på de 50.000 kroner, da indsamlingen fortsætter helt frem til TV2’s Knæk Cancer show i efteråret.
– Der skal først og fremmest lyde et stort tak til hele holdet bag Støtteshow 2019, og et stort tak til alle sponsorere, samarbejdspartnere og protektorere. Og ikke mindst et tak til hele den fantastiske danske realityverden for at være med til at gøre en forskel, lyder de stolte ord fra Rasmus, der afslører, at planlægningen til endnu en Støttefest næste år allerede er gået igang.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-stjerner åbner op: Det er en modbydelig sygdom
Selvom højdepunktet for realitystjernernes Knæk Cancer-indsamling er veloverstået, nemlig den store Støtteshow 2019-fest, der blev holdt på Rosie McGee’s fredag d. 5. april, så fortsætter indsamlingen altså stadigvæk. Det bekræfter projektleder Birthe Nielsen fra Knæk Cancer ligeledes.
– Indsamlingen kører videre. Rasmus har en indsamlingstilladelse fra Indsamlingsnævnet til at holde indsamlingen åben helt hen til selve Knæk Cancer-showet i uge 43, fortæller projektlederen Birthe Nielsen, der i efteråret vil afholde et møde med Rasmus, hvorefter resten af indsamlingens løbende bidrag så vil blive overført.
Hvis du ønsker at bakke op om Støtteshow 2019’s Knæk Cancer-projekt, så kan du give et bidrag på Mobile Pay ved at sende et valgfrit beløb til 123 220.
LÆS OGSÅ: Julie forklarer: Derfor droppede Lenny mig på Instagram
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus vil med i DR-program: Jeg er en lonely wolf