Så lidt ejer Türker af Bronuts

Siden opstarten har to partnere købt sig ind i virksomheden, som Türker derfor ejer en mindre andel af i dag.

Af Lykke Buhl - 6. april 2021 kl. 6:35

Den tidligere ‘Paradise Hotel’- og ‘Robinson Ekspeditionen’-deltager Türker Alici åbnede i sommeren 2019 sin første Bronuts-butik sammen med vennen Ninos Oraha.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-par åbner op om forholdet

Siden er det gået stærkt for de to kammerater, der i dag har otte donutbutikker, har fået to nye partnere og en direktør ind i virksomheden, og ikke mindst for kort tid siden kunne fremvise deres første årsregnskab, der afslørede et overskud på lige under 3 millioner kroner, som blev reinvesteret i virksomheden.

Herunder kan du se de fire nuværende partnere i Bronuts

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Brian Sørensen Cult (@brianscult)

LÆS OGSÅ: Türker åbner op om retssag

Türker er bestemt ikke bleg for at åbne op om sin succes som Bronuts-ejer, og blandt andet har han tidligere afsløret, hvor meget han hiver ud som månedsløn som stifter af den succesfulde donutkæde.

LÆS OGSÅ: Türker afslører: Så meget får jeg i løn

Procenter og holdingselskaber

Nu afslører Türker på sin YouTube-kanal, hvor stor en andel han overhovedet ejer af den virksomhed, han stiftede for under to år siden.

Der er nemlig – udover ham og Ninos – kommet to yderligere partnere ind, der har købt andele af virksomheden. Det er CULT-iværksætteren Brian Sørensen og den nuværende økonomichef i virksomheden, Brian Møller Kirkegaard, som Türker og Ninos ofte blot kalder øko-Brian.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen afslører: Hygger med Pernille Vermund

– Procenterne er fordelt sådan her – hold rigtig godt fast nu! Jeg ejer 33,33%, Ninos ejer 33,33%, Brian ejer 33,33%. Men det er fordelt sådan her, at Ninos og jeg har et holdingselskab, der hedder Bror & Bror Holding, som udgør 66,66%, og Brian har – sammen med øko-B – et holding, der hedder Nutcase, som ejer 33,33%, og i deres Nutcase-procentfordeling ejer øko-B 6-7%, tror jeg vidst, det er, af den Nutcase – så derfor er vi fire ejere, forklarer Türker.

Herunder kan du se videoen, hvor Türker til sidst fortæller om ejerfordelingen af Bronuts

Læs mere om