Det så du ikke i ’Gift ved første blik’: Birgitte fik chok-besked dagen efter brylluppet - Her & Nu

Det så du ikke i ’Gift ved første blik’: Birgitte fik chok-besked dagen efter brylluppet

Birgittes venner vidste mere om Martin, end hun gjorde

Af Maria Lützen - 21. februar 2017 kl. 21:25

Der opstod øjeblikkeligt kemi mellem Birgitte Nielsen og Martin, da de så hinanden for første gang ved deres tv-bryllup i ‘Gift ved første blik’.
Parret bekræftede flere gange hinanden i, hvor glade de var for eksperternes match, mens de grinede og hyggede sig, som havde de kendt hinanden i flere år.
LÆS OGSÅ: Martin og Birgitte afslører: Det skete der på bryllupsnatten
Men som det blev tydeligt i aftenens program, varede den gode stemning ikke ved.
Dagen efter brylluppet fik Birgitte nemlig en besked, der ændrede situationen drastisk.
– Jeg ringer til nogle af bryllupsgæsterne for at tale om aftenen. Nogle af dem har været ude at ryge med Martins venner, og de spørger mig: ”Hvad er det for noget med, at Martin er medlem af et kristent trossamfund?” Der er ingen af dem, der rigtigt har fået at vide, hvad det er, fortæller Birgitte til Realityportalen.dk, som blev chokeret over vennernes oplysning.
– Vores skønne bryllup gik ligesom fuldstændig i opløsning, og jeg fokuserede på mig som ateist og Martin som religiøs. Hvorfor var vi blevet matchet med så forskellig tro? Jeg havde så mange spørgsmål, fortæller Birgitte, som skyndte sig at ringe til Martin for at høre, hvad der var op og ned.
LÆS OGSÅ: Nyt ‘Gift ved første blik’-par ses stadigvæk
Har et kristent livssyn
I en sidebemærkning nævnte hun, at hun ikke kunne se sig selv tage med på bryllupsrejsen.
– Det tog Martin meget seriøst og ringede til produktionen bag programmet, fortæller hun.
Dagen efter brylluppet havde parret dog ‘hviledag’, en dag, der er planlagt sammen med programmets eksperter, og som skal give dem et pusterum hver for sig. Derfor kunne de først tale med hinanden den følgende dag, da de mødte op hos psykologerne.
Martin bekræfter over for Realityportalen, at han har et kristent livssyn, men tilføjer, at han ikke har været aktiv inden for sin religion i seks et halvt år. Desuden havde han bedt eksperterne om, at hans match skulle acceptere, at han tror på Gud.
– Problemet vokser sig stort for Birgitte, fordi der går for lang tid, inden vi kan tale om det, forklarer Martin med henvisning til ’hviledagen’.
Snakken med psykologerne hjalp parret, men det var en hård omgang at skulle igennem, fortæller Birgitte:
–Med kameraer i hovedet skal vi for åben skærm diskutere dette issue. Meget, meget ubehageligt.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltager: Hvad fanden laver jeg her?
Frustreret over kameraerne
Efter snakken med programmets eksperter besluttede parret at tage af sted til Venedig, og både Birgitte og Martin nød bryllupsrejsen.
– Den gik fantastisk, og vi havde kun en enkelt konflikt, en dag hvor vi havde været i bjergene, og Martin ville ud at spise med det samme, mens jeg lige ville hjem på hotellet og vende først, siger Birgitte.
Dog var det til tider en belastning, at parret ikke blot var på bryllupsrejse, men også midt i optagelserne til et tv-program.
– Det var utroligt frustrerende, at der hele tiden var kamera på og hele tiden blev spurgt til vores følelser, så vi arbejdede på at få nogle friaftener, hvor vi var ude at spise. Da fik vi rigtig snakket godt sammen, og dér fandt vi ind til hinanden, siger Martin.
Følg Birgitte og Martin og de tre øvrige par i ‘Gift ved første blik’, tirsdag 20.45, på DR 1.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-deltagerne fra 2016: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.