Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Martin Jensens forlovede kunne i fredags ses i ‘X Factor’. Martin har nemlig hyret hende ind som stylist i programmet.

Af Lykke Buhl - 3. marts 2021 kl. 11:09

I fredags ramte første ‘X Factor’ liveshow skærmen, og her stiftede vi bekendtskab med Martins og hans deltageres stylist, Natasha Samsara Thompson, der blandt andet fik smidt glitter og høje hæle på den ellers så afdæmpede Hiba.

LÆS OGSÅ: Her er de største ‘X Factor’-skandaler

Men hvad der ikke blev nævnt var, at Natasha ud over at være stylist, også privat danner par med Martin Jensen.

– Det var ikke meningen, hun skulle have været filmet som stylist. Men hun er min stylist, og det er hun også, når jeg selv tager ud og optræder. Hun har været rigtig, rigtig stor model i Asien, så i den store sammenhæng, så ville det bare være fjollet ikke at udnytte hinanden – jeg hjælper også hende, når hun vil prøve at lave noget musik, det er klart, at man skal jo hjælpe hinanden, det er derfor, man er sammen som par, forklarer Martin Jensen.

Martin Jensens forlovede iklæder ham gerne i vilde farver, og den stil skal Martins solister over 23 lige vende sig til.

Kategorien over 23 og deres mentor, Martin Jensen (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

LÆS OGSÅ: Kassedamen Nikoline fra ‘X Factor’: Sang for mormor

Hun klæder programmet

Selv er han glad for den mere farverige og spraglede stil, som hans nordirske forlovede bringer til bordet.

– Det er ikke så dansk, og det synes jeg faktisk klæder programmet. Ellers falder man sgu bare i med baggrunden, jeg synes, det er rart, man kan få lov til at skille sig lidt ud. For hvis du tager en sceneoptræden med Medina, så er det heller ikke fordi, hun står i en sort t-shirt, forklarer Martin, der dog selv havde en sort t-shirt på til fredagens liveshow.

– Ja, men det var fordi, der var en kæmpe kage på bagsiden, og så havde jeg orange bukser på, understreger Martin med et grin.

Martin havde en kage på sin sorte t-shirts i fredags. Under bordet gemte sig et par løstsiddende orange bukser

Blachman, Oh Land og Martin jensen (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-deltager født med andet navn: Derfor skiftede jeg til Neva

Tager pladsen fra en anden?

‘X Factor’ har allerede stylister tilknyttet til programmet, men som dommer er det altså tilladt at vælge og vrage selv, og her har Martin Jensen insisteret på at bruge sin forlovede Natasha som stylist for ham og hans deltagere.

– Hun er min stylist, der er ikke noget der. Hvorfor skal jeg gå ud og hyre en stylist, jeg ikke kender, når jeg kender hende og ved, hvad stil hun bringer, så ville det være fjollet, at jeg skulle til at ud og eksperimentere med et eller andet nyt, svarer Martin på spørgsmålet om, hvorvidt hans forlovede har taget pladsen fra en af programmets tilknyttede stylister.

Læs mere om