Så mange klip har Jan Magnussen i kørekortet

Der har været lidt for meget fart over feltet for racerkøreren.

Af Pernille Hahn Hauberg - 13. april 2017 kl. 16:55

Når man som Jan Magnussen lever af at køre stærkt, er det let at forestille sig, hvordan man kan oparbejde et lemfældigt forholdt til pedalen yderst til højre. Sådan forholder det sig nu ikke helt, hvis man spørger racerkøreren selv.
– Lige siden klippesystemet kom, tror jeg, jeg har fået to klip i hele perioden, men jeg har aldrig haft mere end ét ad gangen, fortæller Jan Magnussen og fortsætter:
– Jeg fik et lige med det samme, og så gik der lige et stykke tid, før jeg slap af med det, og så fik jeg et til i sådan et fartkamera, hvor jeg kørte 56 kilometer i timen. Det må man ikke, så får man et klip.
LÆS OGSÅ: ‘Familien Magnussen’: Derfor sagde vi ja til at være med i programmet
LÆS OGSÅ: ‘Familien Magnussen’: Vi er ikke bange
Jan Magnussen kan sagtens geare op og ned, alt efter hvor han kører og i hvilken bil, og det er derfor heller ikke noget problem for at ham at følge fartregulativerne udenfor racerbanen.
– Nej, jeg har ikke fået mange fartbøder, fastslår han og fortsætter:
– Det er jo forholdene og bilen, altså gadebiler er jo langt fra racerbiler. Så jeg er godt klar over, at jeg ikke sidder i en racerbil, når jeg kører i en almindelig bil.
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.