Ulven er en fri mand

40 dage, iført fodlænke, blev det til for Peter Birch efter, at han blev dømt for vold mod kæresten Amalie Szigehty. Men nu er han langt om længe en fri mand.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. juli 2012 kl. 22:43

Det har været mange skriverier om Peter og Amalie. Og hvad der er op og ned på Peters dom for vold, ved de kun selv. Men dømt, det blev han.
Det hele startede i hvert fald med, at Amalie meldte Peter for vold efter en bytur. Det nægtede Peter, så tog Amalie det tilbage, hvorefter hun atter indrømmede det, og så endte Peter med en dom for vold og 40 dage i fodlænke, som han netop har afsluttet.
LÆS OGSÅ: Peter og Amalie på hårdt arbejde
Ikke nok med, at Peter skal betale sagsomkostningerne, som er løbet op på godt og vel 100.000 kroner, så har Ulven, i de sidste 40 dage, ikke måtte tage kontakt til Amalie, og det har været en stor belastning for deres forhold, har han flere gange udtalt.
Peter har dog måtte arbejde 37 timer om ugen på sin bar, men har dernæst måtte drage hjem til sin bror, da det, som tidligere nævnt, ikke har været tilladt at tage kontakt- eller være sammen med Amalie.
LÆS OGSÅ: Amalie bliver slæbt i retten
Men i dag er han altså en fri mand, og har indtil videre været på farten med Amalie.
-Står og kigger ud over Operaen med min smukke kæreste, skriver Peter på sin Facebook.
I morgen har den frie mand sågar arrangeret en fest for sin frihed. Den foregår under navnet “Af med lænken fest”  og foregår selvfølgelig på Peters bar, Cheap, som ligger i indre København.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.