Skuffet Behrad: Alt gik ellers efter planen

Behrad måtte forlade ‘Et ton cash’ for anden gang.

Af Maria Bøgh Larsen - 21. april 2014 kl. 20:58

Behrad Brad Moini måtte, for anden gang, forlade ’Et ton cash’, også selvom han denne gang følte, at han havde helt styr på spillet.
–  Da jeg kom ind anden gang, var jeg ikke i tvivl om, hvem jeg ville spille sammen med, fortæller Behrad og fortsætter:
–  Ciano og Silvia var min livline. Og som man ser i programmet, prøvede vi at gøre alt for at få en af dem til at blive kaptajn, så vi kunne sikre, at vi tre ikke til ville ende i duel, forklarer Behrad.
LÆS OGSÅ: Cougarkvinden Malene ude efter blot én etape
Tid til plan B
Men da det ikke lykkedes at få de andre deltagere til at indvilge i at give kaptajn-rollen til Silvija eller Ciano, var det tid til plan B.
–  Det, som ikke bliver vist på tv, er, at Ciano, Silvija og jeg havde aftalt at få tiden til at løbe ud, så kaptajnen (Rasmus Dall) ville ende i duel.
Og denne del af planen lykkedes da også for de tre stærke deltagere, men…
LÆS OGSÅ: Flotte Fyr: Druk ødelagde mine vinderchancer
Rasmus er så fucking reel
Rasmus Dall endte, som planlagt i duel, og han skulle derefter udpege sin modstander.
–   Alt var gået efter planen, og jeg følte mig ret sikker efter dysten, erkender Behrad, som måtte se i øjnene, at dette sidste led i planen ikke blev fuldført. Vi havde ikke regnet med, at Rasmus ’turde’ at vælge en stærk spiller, fortæller den tidligere ‘Robinson’-deltager til Realityportalen.dk.
–  Men desværre er Rasmus så fucking reel og oprigtig, så han valgte mig, som modstander i duellen, for ikke at komme i bad standing hos de resterende deltagere.
–  Og det endte jo så med, at Rasmus og jeg måtte kæmpe imod hinanden i den mest nervepirrende , duel, fortæller Behrad, som måtte se sig slået af Rasmus, og dermed måtte forlade ’Et ton cash’ for anden gang.
LÆS OGSÅ: Irina flytter sammen med kæresten
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.