Rystet Geggo: Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand

Der opstår stor uenighed mellem det nyforlovede par i aftenens afsnit af ‘Familien fra Bryggen’.

Af Pernille Hahn Hauberg - 9. marts 2017 kl. 15:16

Julen varer lige til påske, og i aftenens afsnit er den nået til Dragør, når ‘Familien fra Bryggen’ gør klar til at fejre baby Albas første jul.
Stephanie ‘Geggo’ Christiansen og hendes forlovede, Cengiz Mads Salvarli, er sammen med datteren taget ud for at finde den perfekte juleudsmykning til familiens nye hjem på det sydlige Amager, og parret er ikke helt enige om, hvad og hvor meget der skal med hjem.
– Stephanie hun begynder at lure, at jeg ikke tager det helt stille og roligt. Jeg er ligeglad. Det skal ned, vi skal bare have det med hjem, fastslår Cengiz begejstret.
LÆS OGSÅ: WOW: Så dyr er Geggos ring
Geggo, der, inden udflugten begynder at tage overhånd, har foreslået et par enkelte hvide lyskæder, bliver mere og mere fortvivlet, efterhånden som Cengiz får fyldt ikke bare én men flere vogne med lysende julepynt til deres fælles husfacade.
– Jeg ved ikke, hvad der er sket med min mand. Han har været for meget sammen med min mor, siger Geggo.
Efterhånden får den lille familie proppet to store indskøbsvogne med julepynt, og Geggo opdager forfærdet, at hendes kæreste mener det alvorligt, når han planlægger at dekorere hjemmet med hele vognens indhold.
– Du har ikke tænkt dig.. Nej, det har vi slet ikke stik nok til i huset! udbryder hun.
Om Cengiz får sin vilje, hvordan huset kommer til at se ud, og hvad Geggo siger til det, kan du se, når TV3 i aften sender ‘Familien fra Bryggen’ kl. 20:00. Få et smugkig herunder.
LÆS OGSÅ: Geggo slår fast: Derfor kommer Alba aldrig med på rød løber
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Baby-news i den nye sæson?


Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.