Royal baby på vej

Hertugparret fra Sussex venter deres andet barn.

Af Lykke Buhl - 15. februar 2021 kl. 08:25

Søndag aften viste hertuginde Meghan Markle en ny babybule frem på et romantisk billede, hvor prins Harry nusser hende i håret, mens hun selv holder om den voksende mave.

LÆS OGSÅ: Kongesejr: Frederik festede

Overfor de engelske medier bekræfter en talsperson for parret da også den glædelige nyhed om, at parret gør deres knap 2-årige søn Archie til storebror.

– Vi kan bekræfte, at Archie skal være storebror. Hertugen og hertuginden af Sussex er henrykte over at skulle have deres andet barn, lyder det.

Herunder kan du se billedet, som en fangruppe har videredelt

LÆS OGSÅ: Marys svære tid: Finder ro på ridebanen

Glæde efter stor sorg

Den gode nyhed kommer efter, at 39-årige Meghan Markle i november afslørede i et essay i New York Times, at hun havde lidt en spontan abort sidste juli, kort efter fødslen af Archie.

– Jeg vidste, mens jeg holdte mit førstefødte barn, at jeg mistede mit andet, skrev Meghan i det hjerteskærende essay om, hvordan hun fik stærke kramper, mens hun skiftede Archie.

– At miste et barn er en næsten ubærlig sorg, oplevet af mange, men snakket om af få, lød det videre fra hertuginden.

Men nu er lykken vendt for det royale par, der endnu ikke har afsløret en terminsdato for hvornår, de udvider familien med en lillesøster eller -bror til Archie.

LÆS OGSÅ: Mary opløftet: Vaccinen giver håb

Ifølge engelske The Mirror, så kendte dronning Elizabeth og resten af den kongelige familien til graviditeten og glæder sig på parrets vegne.

– Hendes majestæt, hertugen af Edinburgh, prinsen af Wales og hele familien er begejstrede og ønsker dem det bedste, fortæller en talsperson fra Buckingham Palace.

Dronning Elizabeth og prins Philip, hertug af Edinburgh, glæder sig til at skulle være bedsteforældre igen

Det 94-årige britiske overhoved dronning Elizabeth og hendes 99-årige mand, prins Phillip, fik deres første vaccination i den første uge af det nye år. Vaccinationen af det kongelige ægtepar blev foretaget af kongehusets egen læge på Windsor, hvor dronningen og prins Philip har været isoleret det meste af 2020 (Foto: Getty Images)