Rolf og konen aflyser skilsmisse: Sammen igen

Rolf Sørensen og hustruen har fundet melodien igen, efter cykelrytter-stjernen har været i behandling for sin alkoholisme.

Af Kenth G. Madsen - 10. april 2021 kl. 09:58

I et åbenhjertigt interview med ALT for Damerne afslører Rolf Sørensen og Susanne Balsløw Sørensen, at de er klar til at genoptage deres forhold, efter at hun i september 2020 ønskede skilsmisse.

– Vi skal ikke skilles, nej, siger Susanne til bladet.

LÆS OGSÅ: Efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

– Nej, vi skal ikke, understreger Rolf, hvorefter Susanne fortæller, hvorfor hun er klar til at genoptage forholdet.

– Alkoholen var Rolfs bedste ven og min og familiens fjende nummer et. Nu er den fjende væk. Og nu kan vi starte på en helt ny måde, fortæller Susanne, der blev gift med Rolf i 1994, da han var cykelrytter-stjerne i Italien.

LÆS OGSÅ: UHH: Christopher afslører ny scoring

Den 4. januar i år tjekkede Rolf Sørensen ind på behandlingscentret Tjele. I fem uger gennemførte han den såkaldte Minnesotakur og er nu kommet ud i den anden ende som erklæret alkoholiker. Og det betyder, at han aldrig må røre alkohol igen.

– Jeg vil gerne med på den rejse med Rolf, men jeg tror, at det er rigtig sundt, at vi bor hver for sig i en periode. En længere periode, hvor Rold lærer at leve uden alkohol, og hvor der ikke længere er mig, der skal fortælle ham, at han ikke skal drikke igen, siger hun.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor skulle Bianca ud

LÆS OGSÅ: Afslører familieforøgelse

Læs mere om