Røv-battle: Her er vinderen

Læserne har talt: Pernille Nygaard vandt sidste uges røv-battle

Af Jonas Sand - 13. marts 2015 kl. 11:39

Pernille Nygaard kan nu prale af, at hendes bagparti er bedre end realitykollegaen Amalie Szigethys. I hvert fald hvis man spørger jer læsere på Realityportalen.dk, I har nemlig kåret Pernille som en klar vinder i konkurrencen med hele 60 procent af stemmerne.
Og der er højt humør hos Pernille Nygaard, da Realityportalen.dk fanger hende til en kommentar om sejren.
– Har jeg slået Amalie? Det lyder da voldsomt. Vi må da håbe, at hun ikke lægger sag an, lyder det fra den grinende realitybabe, inden hun bliver lidt mere seriøs.
– Jamen Amalie har da en sød lille numse, så det er da meget sjovt. Det er jo altid sjovt at vinde, jubler Pernille, der ikke lægger skjul på, at hun er glad for sin bagdel.
LÆS OGSÅ: Realitystjerner i duel: Hvem har den bedste røv?

Det er dette billede, der gav Pernille sejren. (Foto: Instagram)

Det er dette billede, der gav Pernille sejren.
(Foto: Instagram)


Når enden er god
Pernille fortæller, at realitykollegaen Irina Babenko, der også tidligere har lagt et røv-billede på nettet, var hendes inspiration. Men hun slår også fast, at hun er meget tilfreds, når hun ser sig selv i spejlet.
– Jeg synes, at min numse er super sød, og godt nok strutter den lidt og har det med at fylde, men den er god. Og når enden er god, er alt bare bedre, griner Pernille.
Fra Realityportalen.dk skal der i hvert fald lyde et stort tillykke til Pernille, der selv bare er lykkelig for, at Beyoncé ikke var med i konkurrencen – for så havde hun nok ikke vundet.
LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Jeg er mere kendt end Mads Mikkelsen
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.