Rørt Gustav: Sådan reagerede min mormor, da jeg sprang ud

Gustav har stor respekt for sin mormor, og det er blandt andet hende, der har været med til at gøre, at han i dag er stærk.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. august 2020 kl. 15:55

Den evigt energiske træningscoach og reality-stjerne Gustav Salinas er, som han selv beskriver det, denne morgen i sit følsomme hjørne. Og derfor fortæller han sin 93-årige mormor, hvor stor en plads, hun har i hans hjerte. Det gør han ved at hylde hende i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

– Da jeg sad i går aftes og hørte min mormors vise ord, så føler jeg mig virkelig så priviligeret. Hun har oplevet så meget. Hun har set så meget. Og noget, som jeg virkelig har lært af hende, er, at der er én ting, som mennesket ikke kan tage fra os: Nemlig håbet og lysten til at leve. Hun siger, at det netop er dette, der er opskriften på at blive 93 år, skriver han.

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

Gustavs mormor har gennem hele livet haft stor betydning for ham, og derfor frygter han også den dag, hvor hun ikke længere er der.

LÆS OGSÅ: Nyt par i reality-program: Vi frygter, det går galt

Reality-stjernen har tidligere fortalt, at det var en svær periode i livet, dengang han valgte at åbne op om sin seksualitet. Han kendte ikke andre, der var homoseksuelle, hvilket fik ham til at føle sig både alene og anderledes. Derfor er han så taknemmelig for, at han havde et menneske som sin mormor ved sin side.

– Nogle gange kan jeg blive rigtig bekymret bare ved tanken om, at hun ikke er hos mig længere. Men samtidig så ved jeg, at hun er skyld i, at jeg i dag er så stærk. Jeg glemmer for eksempel aldrig den dag, hvor jeg som 14-årig spang ud. Hun kiggede bare på mig og sagde: Du er helt unik, og du har intet at skamme dig over, fortæller 30-årige Gustav, der i dag har sin mormor som et forbillede.

LÆS OGSÅ: 10 år med Gustav: Så meget har han forandret sig

Herunder kan du se Gustavs ord til sin mormor. 

 

View this post on Instagram

 

Da jeg sad i går aftes og hørte min mormors vise ord, så føler jeg mig virkelig så priviligeret. Hun har oplevet så meget. Hun har set så meget. Og noget, som jeg virkelig har lært af hende er, at der er én ting, som mennesket ikke kan tage fra os; nemlig håbet og lysten til at leve. Hun siger, at det netop er dette, der er opskriften på at blive 93 år😍⁣ ⁣ Nogengange kan jeg blive rigtig bekymret bare ved tanken om, at hun ikke er hos mig længere. Men samtidig, så ved jeg, at hun er skyld i, at jeg i dag er så stærk. Jeg glemmer f.eks. aldrig den dag, som 14 årig, hvor jeg spang ud. Hun kiggede bare på mig og sagde; du er helt unik og du har intet at skamme dig over!⁣ ⁣ Den kærlighed og den respekt, er ubeskrivelig smuk. Jeg prøver selv at leve efter de principper, min mormor har. Undskyld for denne lange roman, men jeg er lidt i mit følsomme hjørne her til morgen🙏🏻⁣ ⁣ Jeg elsker sgu min lille mormor🥰⁣ ⁣ Love Jeres Gustav💙

A post shared by Gustav Salinas – Online Coach (@gustavsalinas) on

Læs mere om