Rørt Amin Jensen åbner op om forholdet til sin far

Der kommer store følelser på bordet, når Amin Jensen fortæller om tabet af sin far

Af Josefine Snejbjerg - 10. oktober 2019 kl. 16:58

Når vi i aften i ‘Til middag hos’ skal hjem til Amin Jensen, bliver der åbnet op for de helt store følelser, når han får besøg af Daniel ‘Danny Kool’ Sørensen, Olivia Salo og Anni Fønsby.
Når aftens vært åbner dørene til sit hjem, er det både til karaoke, ild og med en helt særlig hovedret på programmet, der beskriver forholdet mellem Amin og hans afdøde far.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om fremtidsplaner: I tvivl om børn
– Det er min fars gamle ret, og det var min livret, da jeg var barn, og da min far døde for 11 år siden, så udover at jeg var i sorg, så bagefter det havde lagt sig, så åh nej, jeg fik aldrig opskriften, og det var jeg bare tudefjæs over i flere år, og så sidder jeg med nogen fotoalbum fra min far, og lige pludselig så er der en sprække i fotoalbummet, hvor der er to sider med en håndskrevet opskrift, fortæller Amin.
LÆS OGSÅ: I lære som sexolog: Realitybabe søger ny karrierevej
Amin bliver også helt rørt over at fortælle historien om fundet på opskriften, og de andre gæster kan også mærke den betydning faderen har haft i Amins liv, og de er alle vilde med retten:
– Hovedretten smager super godt, det er første gang, jeg har øset to gange af nogen af de her hovedretter, vi har fået, så det er bare et klart tegn på, at jeg synes den er lækker, siger Daniel ‘Danny Kool’ Sørensen
LÆS OGSÅ: Princess Natascha kæmpede med sønnens vægt: Sådan har han det nu
Værten fortæller også, hvordan det var noget ganske særligt, når retten blev serveret i hans barndomshjem:
– Min far var af den gamle skole, så han var ikke så god til at sige, jeg elsker dig, eller jeg er stolt af dig, så en af hans måder at vise kærlighed på, var ved at lave min livret, så jeg vidste godt, at han var stolt eller glad, hvis hans sagde: “Skal vi have “kineser chau chau” i aften?”, siger Amin og fortsætter:
– Jeg ville godt have haft, at min far havde sagt: “Jeg elsker dig”, eller: “Jeg er stolt af dig”, som jeg selv gør med mine egne børn, men hellere at jeg ikke var i tvivl, end at man bare hører det hele tiden og er i tvivl.
LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kias store sorg: Derfor tør jeg ikke være alene med min søn
Se klippet nedenfor, hvor Amin fortæller om forholdet til sin far, inden du i aften kan se hele afsnittet klokken 19.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører: Sådan friede han
LÆS OGSÅ: Hvorfor blev Anders og Luna fra ’GVFB’ matchet? Her er ekspertens svar