Rørt Amalie før 'Forsidefruer'-samling: Jeg frygter at blive afvist - Her & Nu

Rørt Amalie før 'Forsidefruer'-samling: Jeg frygter at blive afvist

Amalie og Jannis kæmpe skænderi sætter en dæmper på stemningen i ‘Forsidefruer’-gruppen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. februar 2020 kl. 21:25

Da vi forlod ‘Forsidefruer’ tilbage i efteråret, var konflikten mellem Amalie og Janni på sit højeste og helt uløselig. Sæson 7 tager fat noget tid efter, at sæson 6 slap, men allerede i første afsnit er det tydeligt, at Frankrigs skænderi stadig fylder.
Det kommer blandt andet til udtryk hos en berørt Amalie Szigethy, der over for ‘Forsidefruer’-veninden Karina Von D’ahé åbner op om, hvordan hun har haft det, siden hun blev uvenner med Janni.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler
– Jeg er jo generelt meget alene. Ikke kun i gruppen, men også i mit liv. Og nu føler jeg, at jeg er meget, meget alene. Der er jo ikke nogen, der kan lide mig. Der er ikke nogen, der skriver til mig, der er ikke nogen, der ringer til mig, siger Amalie til Karina.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører nye babyer
Udover følelsen af at være alene, er Amalie også bekymret for, hvordan det skal gå, når hun inden længe skal stå ansigt til ansigt med alle fruerne og ikke mindst med Janni. For Jackie skal overraskes med et ekstravagant og nøje planlagt babyshower, og det kan blive en både anspændt og akavet affære.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt 
Herunder kan du se klippet fra første afsnit i den nye sæson. I morgen er der sæsonpremiere, og hele afsnittet kan ses på TV 3 og på Viaplay klokken 20.00.