Røffel til Fetterlein: Du skal kraftedme have mere respekt for mig!

Der bliver talt med store ord, når Frederik Fetterlein glemmer en aftale.

Af Lise Nygaard - 3. maj 2017 kl. 16:56

Den tidligere tennis-spiller Frederik Fetterlein har aldrig været typen med det store organisatoriske overblik, og det ser man også i aftenens afsnit af ’Mine fede træner’.
– Jeg stod og ventede, men der kom ingen Frederik. Du skal vide, at der ikke er noget, der kan pisse mig så meget af, som når folk brænder mig af. Jeg vil så gerne hjælpe dig, og det kan jeg også, men du skal kraftedme have mere respekt for mig! Skænder sundhedseksperten Ida Krak, som er helt kold overfor Fetterlein, der prøver at charmere hende med sit drengerøvs-smil.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang chokerer lægerne
Men at møde til tiden er ikke det eneste, Fetterlein har problemer med. Den tidligere tennis-stjerne har også kun taget 1,8 kilo på på 37 dage. I klippet herunder kan du se Fetterlein få klar besked og høre hans mange dårlige undskyldninger.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg kan ikke tage mig selv seriøst som fed

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: ‘Paradise’-fyr har deltaget i ‘Singleliv’
LÆS OGSÅ: Jeanette Dziennis afslører: Dette Job drømmer jeg om
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.