‘Robinson’-vinder skal være far

Endnu en udfordring venter for ‘Robinson’-vinderen, men han glæder sig til den.

Af Louise Vilsbøl - 18. maj 2021 kl. 17:14

I 2018 vandt Jamil Faizi ‘Robinson Ekspeditionen’ og de 500.000 efter en finale, som Jakob Kjeldbjerg betegnede som den ubetinget mest krævende finale i TV3-programmets historie. Året efter faldt han på knæ for sin kæreste, som også var ved hans side til finalefesten i ‘Robinson’.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Nu venter der ‘Robinson’-fyren endnu en stor udfordring og også endnu mere kærlighed, det afslører han på både Facebook og Instagram.

– Call me Baba Faizi. November barn. Du bliver den bedste mor Marya, skriver Jamil på Instagram til et billede, hvor parret holder scanningsbillederne op. På sin Instagram afslører Maryam nyheden med en ‘Robinson’-reference:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Årgang 20’-baby har nedsat hørelse

– I år bliver det endnu vildere – vi ses til november baby, skriver hun.

Det bliver en…

Overfor Realityportalen afslører Jamil, at de glæder sig helt vildt til at byde deres lille nye familiemedlem velkommen til verden, og de kender allerede kønnet på babyen.

– Det jo vores første, så det er helt nyt og specielt for begge. Det var virkelig vildt at se den lille ved scanningerne, hvor man kun se ham bevæge sig rundt. Han er livlig som sin far. Han er også sund og rask, så det er vi selvfølglig super taknemmelig for, fortæller Jamil, som glæder sig til at få en søn:

LÆS OGSÅ: WOW: Se Sofie Lindes nye hus

– Jeg tror, det bliver super sjovt. Han skal bare have fodboldstøvlerne på fra dag et, så er det bare i gang.

Selvom de ved, at det bliver en dreng, så har Jamil og Maryam endnu ikke et navn til deres kommende søn. Men ‘Robinson’-vinderen nyder ventetiden med uafbrudt søvn og god tid til at ses med vennerne, inden den meget snart står på bleskift og knap så sjovt natteroderi.

Se det søde billede af parret, som altså venter deres første barn til november, herunder:

LÆS OGSÅ: Derfor slog Christel og Asbjørn op

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam (@maryamfeizi)